To je to što me zanima!

Bendtner samouvjeren i neefikasan: Možemo proći!

Nakon što se napromašivao u utakmici osmine Lige prvaka protiv Rome, Nicklas Bendtner je uvjeren kako Arsnal može proći u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Arsenal je u osmini finala Lige prvaka pobijedio Romu na svom stadionu 1-0 golom Van Persieja golom iz penala. Arsenal je jedina momčad koja je pobijedila u utorak, no navijačima to i nije neka utjeha s obzirom da su imali pregršt prilika zabiti. S minimalnim porazom zadovljniji su u rimskoj momčadi, no Nicklas Bendtner uvjeren je da će 'topnici' proći u četvrtfinale. Upravo je mladi Danac glavni krivac što Arsenal nije uvjerljivije slavio. Koliko je samo Bendtner promašivao Wenger je vjerojatno poželio da mu je i poluzdravi Eduardo u sastavu.
- Pobijedili smo 1-0 i to je najvažnije. Naravno da bih bio sretan da sam zabio koji gol, no nisam se upisao u strijelce i to je to. Ponekad se i to dogodi - kaže Bendtner kojem se ove sezone često dogodi da ne zabije gol.
Mlada Arsenalova momčad stvorila je doista puno prilika, ali napadači Van Persie i Bendtner nikako nisu uspjevali zabiti. Podsjetimo Adebayor i Eduardo su ozlijeđeni, Aršavin nema pravo nastupa, a Vela ne dobiva previše prilika kod Wengera.
- Najvažnije mi je da sam dao sve od sebe. Zbog toga mogu hodati s uzdignutom glavo, ne moram se skrivati ni pred kim. Na žalost nismo zabili više golova, no pozitivni smo. Uvjeren sam da možemo slaviti u Rimu i proći dalje u Ligi prvaka - završio je napadač koji baš i ne zabija golove.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JAX 26.02.2009.

    pa da nitko se nije sjetio netko mora

  • bart85 26.02.2009.

    JAX, na svakom članku o Arsenalu podsjećaš na godišnjicu Eduardove ozljede. Pa nije to Uskrs da se slavi. Zaboravi na to što je bilo 23.2.2008. Dudu se vratio i to je najbitnije.

  • arsenal fc 26.02.2009.

    ajde ne pizdi više budalo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare