To je to što me zanima!

Bendtneru prijeti kazna Uefe zbog reklamiranja kladionice

Zabivši drugi gol za izjednačenje Danske protiv Portugala na 2-2 Nicklas Bendtner odlučio je proslaviti spustivši hlače, a na gaćama je pisalo ime kladionice
Vidi originalni članak

Danski napadač Nicklas Bendtner mogao bi dobiti kaznu Europske nogometne federacije (UEFA) zbog reklamiranja kladionice Paddy Power tijekom utakmice protiv Portugala u 2. kolu skupine B Europskog prvenstva.

Nakon što je u 80. minuti postigao svoj drugi pogodak i donio Danskoj izjednačenje na 2-2, Bendtner je spustio hlače i na donjem rublju otkrio natpis Paddy Power. Cijela akcija je bila dobro isplanirana jer se vrlo brzo nakon utakmice priopćenjem oglasila i irska kladionica.

"Iskreno sam oduševljen Nicklasom, kakva sjajna predstava. Ne sumnjam da su mu irska sreća i naše sretno donje rublje pomogli da zabije dva pogotka", stoji u priopćenju koje je potpisao Ken Robertson iz Paddy Powera.

Ako je Bendtneru u dvoboju protiv Portugala pomogla irska sreća, teško je vjerovati da će mu pomoći u "dvoboju" protiv UEFA-e. Napadač Arsenala, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sunderlandu, prekršio je pravilo krovne europske nogometne udruge koja brani prikriveno oglašavanje, a na Euru zabranjuje i reklame na dresovima reprezentacija.

Danska je, inače, unatoč dvama Bendtnerovim pogocima izgubila od Portugala s 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SpužvaBob 14.06.2012.

    Zašto im ne pregledaju gaće prije izlaska na teren, krivi su suci, ko kaže da je čovjek znao da je to ime kladionice.

  • ecolozzi 14.06.2012.

    ma čovjeka je stislo i nije mogao u svojim ukakanim gaćama na teren, a vremena za sušenje više nije bilo i obukao je prve na koje je naišao.

  • anderlecht 14.06.2012.

    Svi smo svjesni da kladionice imaju prste u svim sportovima,pa tako ni ovaj Euro nije mogao proci bez skandala. Navodno je remi Talijana i Spanjolaca namjesten. Pa tko njima vise moze uci u kraj?? Chuck Norris mozda i nitko drugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare