To je to što me zanima!

Benitez: Chelsea je pod mojim vodstvom dosta napredovao

Puno igrača sazrijeva i popravlja se svo vrijeme, rekao je menadžer Chelseaja, koji je od dolaska u studenom nepoželjan među navijačima. Traže njegov odlazak
Vidi originalni članak

Španjolski menadžer Chelseaja Rafa Benitez uvjeren je kako je londonska momčad napredovala otkako je on preuzeo trenersku klupu od Roberta Di Mattea u studenom prošle godine.

Iako je otad Chelsea ispao iz Lige prvaka već u natjecanju po skupinama, te u engleskom nogometnom prvenstvu za vodećim Manchester Unitedom zaostaje 22 boda, Benitez uočava velike pomake, a donekle mu za pravo daju plasmani u polufinale FA Cupa i četvrtfinale Europa lige.

- Puno igrača sazrijeva i popravlja se svo vrijeme. Igrač koji se puno popravlja je Frank Lampard. Na početku je sezone zabijao, ali sada zabija još više - rekao je Benitez.

- Victor Moses, Cezar Azpilicueta, Ryan Bertrand i David Luiz, koji je na početku kritiziran, svi su se oni popravili. Juan Mata zabija, Oscar sazrijeva, a i Fernando Torres je bio dobar na početku i zabijao, iako sada ne zabija - dodao je Španjolac.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MarinŠetka Šele 04.04.2013.

    isti taj benitez je sa tada prosjecnom ekipom liverpula izbacia mourinhov stroj u to vrijema sta je bia chelsea i to dva puta

  • kiki1984_1 04.04.2013.

    nikad mi nece biti jasno zasto pljujete toliko po benitezu..covjek osvaja trofeje,kad se samo sjetim kako je valencia guzila reala i barcu tada,pa liga prvaka s liverpoolom i jos jedno finale,sad neka osvoji fa cup i europa ligu bit ce trener nad trenerima ovu sezonu..i da,guzio je vaseg specijalnog prevoditelja dva puta u polufinalima lige prvaka.a to sto je special five ostavio istrosenu,bez motiva momcad intera benitezu to je druga prica..jedina zamjerka benitezu je precesto rotacije igraca,nema standardnih 11 nikada..

  • 04.04.2013.

    Meni se čini da se "najbolji" trener Benitez, napusio trave koju mu šalje isto tako pametni diktator Sjeverne Koreje, jer obojica misle da si napredovali. Ovaj bi se igrao nogometa s velikim dečkima, a ovaj drugi bi se igrao Hitlera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare