To je to što me zanima!

Benitez: Nije mi lako, u Interu je previše teških karaktera

Mislio sam, idem u momčad koja je prošle sezone osvojila tri velika naslova, vjerovao sam da će biti lakše, no prevario sam se, rekao je trener Intera
Vidi originalni članak

Idila koju je na San Siro donio Jose Mourinho odavno je prošlost, Benitezov Inter je opet onaj stari, prepun problema frustracija i nezadovoljnih igrača.

- Iskreno rečeno, nisam očekivao da ću naići na probleme kakve sada imam u klubu. Mislio sam, idem u momčad koja je prošle sezone osvojila tri velika naslova, vjerovao sam da će biti lakše, no prevario sam se - požalio se Rafa Benitez koji je čvrsto uvjeren da nije problem u njemu.

Trenutačno se Inter nalazi na trećem mjestu ljestvice Serije A, imaju tri boda manje od prvog Lazija i bod manje od drugoplasiranog Milana. Ali što je najbitnije, neprepoznatljivo su loši.

- Igrači su dobri na treninzu, rad nije problem, ali postoje problemi s različitim, teškim karakterima. Teško mi je u tim uvjetima raditi - tvrdi trener Intera.

Svi su krivi, osim njega... 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LuXuZnI 10.11.2010.

    kaj bu inter, sam ih je murinho držal prošlih sezona i to su večinom pobjeđivali 1:0, gotovo je s njima...

  • Aragorn20 10.11.2010.

    Pa kako će biti dobri kad im nema pola momčadi, cijela sredina terena je povrijeđena već neko vrijeme, glavni igrači su ili ozljeđeni ili se tek vraćaju treninzima, mladi igrači su jednostavno neiskusni da vi vodili igru, a Eto'o ne može sam igrati. Zašto je toliko čudno da ne igraju dobro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare