To je to što me zanima!

Benitez: Roy Hodgson ništa ne razumije i ne priča istinu

Bivši trener Liverpoola preko medija je napao svog nasljednika na klupi Liverpoola Roya Hodgsona za kojeg tvrdi da nema pojma o čemu priča te da laže...
Vidi originalni članak

Gospodin Hodgson ništa ne razumije. Svaka njegova konferencija za novinare gora je od prethodne, a priča o stvarima o kojima nema pojma. Možda zato što nije dugo na klupi Liverpoola. Mora znati da smo mi našim navijačima vratili razlog za ponos. Borili smo se za klub, navijače, igrače, ponos, u jednom dahu se sadašnji trener Intera Rafa Benitez 'obrušio' na svog nasljednika na klupi Liverpoola.

Roy Hodgson nedavno je rekao kako je Benitez zabranio legendi Liverpoola Kennyju Dalglishu da dolazi na treninge momčadi. Španjolac je 'poludio' na te tvrdnje i nije se dugo čekalo na odgovor iskusnom menadžeru 'redsa'.

- To jednostavno nije istina, ja sam mu otvorio vrata povratka, a Christian Purslow (tadašnji direktor kluba) namijenio mu je drugu ulogu. Hodgson to ne zna, ali ću mu ja pojasniti, a umjesto na to trebao bi se koncentrirati na svoje igrače i pokušati učiniti maksimum. Ima dosta posla za raditi - priča očito bijesni Rafa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare