To je to što me zanima!

"Beniteza ne podnosim zbog onog što je pitao moju mamu"

Benitez me ne voli. Ne znam zašto, ali takav sam dojam dobio. Čak i prije nego je sa mnom progovorio. Ono što je pitao moju majku je strašno, napisao je Gerrard...
Vidi originalni članak

Bez problema mogu uzeti telefon i normalno razgovarati sa svim bivšim trenerima. Osim jednog. Rafa Benitez. On je iznimka. I tako će uvijek biti, napisao je Steven Gerrard u kolumni za Daily Mail.

Benitez je vodio Liverpool od 2004. do 2009., no Gerrardu se zamjerio i prije nego ga je upoznao. Točnije, nakon što mu je majka prenijela što ju je Rafa Benitez pitao.

- Mislim da me Benitez jednostavno ne voli. Ne znam zašto, ali takav sam dojam dobio od starta. Čak i prije nego je sa mnom progovorio. Shvatio sam to kad mi je majka rekla što ju je pitao - počeo je Gerrard u kolumni za britanski Mail.

Rafa Benitez naslijedio je Gerarda Houlliera na klupi Liverpoola. No Houllier je ostao blizak s igračima te je zajedno s majkom Stevena Gerrarda odletio u Portugal gdje je gledao utakmicu Hrvatske i Engleske na Euru 2004. godine.

- Houllier i moja majka samo su susreli Rafu Beniteza. Houllier ju je predstavio Rafi, a njegovo prvo pitanje bilo je: "Dobar dan, gospođo. Voli li vaš sin novac?". Majka je bila u šoku. Mislim, kakvo je to pitanje? Upoznao ju je prvi put - nastavio je Gerrard.

Iako je s Benitezom sudjelovao u jednom od najvećih preokreta u nogometnoj povijesti, onoj noći u Istanbulu 2005. godine kad je Liverpool stigao 0-3 protiv Milana i osvojio europski naslov, Gerrard se nije zbližio s Rafom.

- To je vjerojatno bila najveća noć u mojoj i njegovoj karijeri, ali ni to nas nije povezalo. Na "presicama" je zvao ostale igrače imenom, samo je mene zvao "Gerrard". U svlačionici je za sve imao nadimak kad bi čitao postavu, samo sam ja bio "Gerrard" - otkrio je legendarni igrač Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • fuu kam ise jr 14.09.2015.

    Mozda mu je Rafa tata a nije ni svjestan toga ;))

  • pdv 14.09.2015.

    24 h jedno a ovi drugo ,,http://www.marca.com/en/2015/09/13/en/football/real_madrid/1442161145.html

  • gax1996 13.09.2015.

    ovaj gerrard od kad je otiso iz premiershipa svakom izjavom ispada smjesan... pa ko da ju je pito sta ja znam sta

Komentiraj...
Vidi sve komentare