Obavijesti

Sport

Komentari 26

"Beniteza ne podnosim zbog onog što je pitao moju mamu"

"Beniteza ne podnosim zbog  onog što je pitao moju mamu"
1

Benitez me ne voli. Ne znam zašto, ali takav sam dojam dobio. Čak i prije nego je sa mnom progovorio. Ono što je pitao moju majku je strašno, napisao je Gerrard...

VIDEO

Bez problema mogu uzeti telefon i normalno razgovarati sa svim bivšim trenerima. Osim jednog. Rafa Benitez. On je iznimka. I tako će uvijek biti, napisao je Steven Gerrard u kolumni za Daily Mail.

Benitez je vodio Liverpool od 2004. do 2009., no Gerrardu se zamjerio i prije nego ga je upoznao. Točnije, nakon što mu je majka prenijela što ju je Rafa Benitez pitao.

- Mislim da me Benitez jednostavno ne voli. Ne znam zašto, ali takav sam dojam dobio od starta. Čak i prije nego je sa mnom progovorio. Shvatio sam to kad mi je majka rekla što ju je pitao - počeo je Gerrard u kolumni za britanski Mail.

Rafa Benitez naslijedio je Gerarda Houlliera na klupi Liverpoola. No Houllier je ostao blizak s igračima te je zajedno s majkom Stevena Gerrarda odletio u Portugal gdje je gledao utakmicu Hrvatske i Engleske na Euru 2004. godine.

- Houllier i moja majka samo su susreli Rafu Beniteza. Houllier ju je predstavio Rafi, a njegovo prvo pitanje bilo je: "Dobar dan, gospođo. Voli li vaš sin novac?". Majka je bila u šoku. Mislim, kakvo je to pitanje? Upoznao ju je prvi put - nastavio je Gerrard.

Iako je s Benitezom sudjelovao u jednom od najvećih preokreta u nogometnoj povijesti, onoj noći u Istanbulu 2005. godine kad je Liverpool stigao 0-3 protiv Milana i osvojio europski naslov, Gerrard se nije zbližio s Rafom.

- To je vjerojatno bila najveća noć u mojoj i njegovoj karijeri, ali ni to nas nije povezalo. Na "presicama" je zvao ostale igrače imenom, samo je mene zvao "Gerrard". U svlačionici je za sve imao nadimak kad bi čitao postavu, samo sam ja bio "Gerrard" - otkrio je legendarni igrač Liverpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku