To je to što me zanima!

Benko: Šteta za onaj glupi gol, oni su favoriti, ali imamo šanse

Što mi vrijede pohvale za pet obranjenih zicera kad je jedna lopta ušla? Čestitam svim suigračima, idemo se boriti u Stuttgart, rezultat će doći, rekao je Ivan Vargić
Vidi originalni članak

Pokazali smo da smo kvalitetna momčad, slušali smo trenera i svaka čast momcima. Mogli smo zabiti još koji gol. Mislim da moramo biti zadovoljni bez obzira što smo dobili onaj glupi gol, rekao je Leon Benko nakon veličanstvene predstave Rijeke na Kantridi protiv Stuttgarta u prvoj utakmici 4. pretkola Europske lige.

Rijeka je slavila 2-1 golovima Benka i Kvržića, Stuttgart je smanjio preko Vedada Ibiševića pred sam kraj utakmice. 

- Šteta, nismo trebali primiti gol. Stuttgart je favorit doma, ali naravno da imamo šanse - dodao je Benko, strijelac vodećeg gola.

Čuda je na golu radio Ivan Vargić. Obranama je izluđivao Nijemce. I dok je Rijeka slavila 2-0, igrači su se malo opustitli i Stuttgart je zabio. Ovaj put Vargić nije mogao ništa.

- Što mi vrijede pohvale za pet obranjenih zicera kad je jedna lopta ušla? Čestitam svim suigračima, idemo se boriti u Stuttgart, rezultat će doći - rekao je golman Rijeke i dodao:

- Stuttgart je dobar, ali mi smo danas odigrali sjajno. Nisu mogli pokazati više jer smo mi bili dobri. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • BornaŠunjić 23.08.2013.

    ovo je pravi trener takticki odlicna utakmica a ne onaj kljunoslav jurcic

  • scorpionrv88 23.08.2013.

    navijač Dinama ali lijepo je vidjet i hrvatski klub na tako visokoj razini :)

  • zacs 23.08.2013.

    koji ste vi jadnici ostavite se dinama i purgera .....samo sam cekao da pocnete kennjati ...ja sam dinamovac i jucer sam bolje navijao za rijeko nego neki rijecanin jel je to hrvatski klub i predstavlja rijeku hr nogomet i hr drzavu.......a to sto je vama dinamo trn u oko nismo vam mi kkrivi.......da vam nema dinama imali bi sest igraca manje .....ali neznam sto se uopce zivcira kad su ovdje samo internet navijaci....jos jednom Bravo rijeka a posebno Vargicu koji je obranio cuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare