To je to što me zanima!

Misterij Benkovića: Nitko nema pojma što mu je i zašto ne igra

Benković danas prolazi ono što je Sammir u prvome mandatu. Nitko tad u Dinamu nije znao o čemu je riječ. Sammir je svoj problem čak stavio i na Twitter, a Benković odlazi kod najboljeg liječnika
Vidi originalni članak

Idem u Njemačku vidjeti što tamo mogu napraviti. Tetiva me jako muči, pa ne mogu normalno ni potrčati, rekao je Dinamov stoper Filip Benković.

Jesenas je imao problema s leđima, bol se javljala uoči svake utakmice. No Ben je trpio, stisnuo zube i igrao.

- Trenirao sam po posebnom programu, odvezao na sobnom biciklu kilometražu od Zagreba preko Vukovara do Dubrovnika, a kad sam konačno sanirao tu ozljedu, želja za što bržim povratkom dovela me do upale tetive - rekao je Dinamov branič.

I tu su tek počeli pravi problemi. Jer tetiva se ne liječi preko noći.

- Sammir mi je rekao kako je njega tetiva mučila dvije godine. Boli me čim probam potrčati.

Benković danas prolazi ono što je Sammir u prvome mandatu. Nitko tad u Dinamu nije znao o čemu je riječ. Sammir je svoj problem čak stavio i na Twitter.

- Boli me tetiva, a ‘oni’ i dalje pokušavaju dokazati nešto drugo.

Pomoći nije bilo i Brazilac je otišao k poznatom fizioterapeutu iz Jaske Marinku Smolčiću, išao je na terapije i k beogradskoj iscjeliteljici dr. Marijani Kovačević, koja je izliječila mnoge zvijezde, Van Persieja, Kompanyja, Lamparda, Srnu, Olića...

Benković je ozljedu prvo probao zaliječiti u barokomori, no nije išlo. Sad je otišao k najboljem na svijetu, u München, k dr. Mülleru-Wolfhartu. No nitko ne zna hoće li morati na operaciju, koliko će trajati oporavak i kad će se vratiti.

Prava enigma...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • It's kišing 14.03.2017.

    Kako nitko ne zna sta mu je kad on sam kaze da ga boli tetiva.... Znaci zna se sta mu je....boli ga tetiva

  • mandrillost 13.03.2017.

    A pisalo se da vrijedi 20m eura?! Hahahah...ako je istina ova ozljeda,uhvatiti 5m ili barem koliko je uhvaceno za Simunovica bio bi jackpot!!!

  • piposlav 13.03.2017.

    Bar zna da ima tetivu

Komentiraj...
Vidi sve komentare