To je to što me zanima!

Benković na liječničkom, lisice će ga platiti 15 milijuna eura...

Stoper Dinama Filip Benković (21) pred vratima je Leicestera. Doznajemo kako bi Dinamo za Big Bena tako trebao dobiti čak 15 milijuna eura, a u ovom trenutku mladi stoper nalazi se na liječničkom pregledu
Vidi originalni članak

Filip Benković na mali je koračić udaljen od potpisa za Leicester. Izvori bliski maksimirskom klubu su nam tri sata prije utakmice u Kazahstanu potvrdili kako je dogovor s 'lisicama' blizu realizaciji.

Cifra s kojom se baratalo u posljednja 24 sata je točna, potvrđuje nam naš izvor. Dakle, Benković bi za čak 15 milijuna eura trebao otići na Otok. Iako su u Maksimiru planirali Bena ostaviti još jednu sezonu, ova ponuda se nije mogla odbiti.

Čak 15 milijuna eura za stopera koji još nije zakoračio u A reprezentaciju je doista nemoralna ponuda. Nema sumnje kako se radi o velikom transferu i o novom velikom poslu Dinama, a i sam je Big Ben vjerojatno zadovoljan činjenicom da će uskoro igrati u jednoj od najjačih liga na svijetu.

Filip je baš tip igrača za Premiership. Visok, jak i 'lisice' bez sumnje dobivaju veliko pojačanje. Dinamo je napravio novi veliki posao, prijelazni rok na Otoku traje do 9. kolovoza i Big Ben bi već sutra mogao biti i službeno član 'plavih', ali ovoga puta otočkih plavih.

Benković je od jutra na liječničkim pregledima u Leicesteru i prođe li sve u redu, bivši engleski prvak mogao bi ga predstaviti do kraja dana ili najkasnije u srijedu ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zoran178 07.08.2018.

    Sve to maminjo i dalje vodi i odlucuje samo iz hercegovine.

  • pravednikST 07.08.2018.

    Dinamo nije bez Mamića, pa on je na slobodi, vi stvarno ništa ne razumite.

  • paulomacado 07.08.2018.

    Benković u Chelsea

Komentiraj...
Vidi sve komentare