To je to što me zanima!

Benrahou se odljutio golom, a Hajduk je nakon čak 671 dana ponovio rapsodiju s Rujevice

Asistenciju Livaji "proslavio" je glavom prema dolje, valjda još se ljuteći. Kada je zabio, tek je nekoliko trenutaka kasnije stidljivo odlučio stisnuti šake. Valjda se sada konačno odljutio jer može ta ljevica i dalje svašta
Vidi originalni članak

Igrala se 41. minuta Jadranskog derbija na Rujevici, Marko Livaja već je zabio dva komada, a za konačan potop Rijeke Nikola Kalinić asistirao Dini Mikanoviću za 0-3 usred Rujevice! Hajduk je toga svibnja, statistika ne laže, zadnji puta u HNL-u zabio tri gola u prvom poluvremenu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • denke85 11.03.2024.

    Hahahaha pa ovi budu cijeli budzet spiskali na pr sluzbu da se forsiraju clanci koji nemaju veze sa istinom ni zdravim razumom, al budemo mi kroz Europu zasluzili jos malo eurica i za takve male klubice da imaju za kvazi novinare, bakljade i girice

  • Cole Younger 10.03.2024.

    Koja "rapsodija" !?. Čista namještaljka i nije prvi put da banić tako brani protiv NK Poštenja kao da nikad nije stao između vratnica. Vidi to cijela Hrvatska osim njihovih poštenih navijača.

  • hugo1990 09.03.2024.

    Dinamo prvak i ove godine 100% samo se malo opustio u hnl da nama gledateljima bude zanimljivije a ne kao prijasnjih godina odlijepi se na +10 i naravno prvenstvo vise nije zanimljivo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare