To je to što me zanima!

Bent: Ramos je progovorio samo četiri riječi sa mnom

Darren Bent u vrijeme Juandea Ramosa nije bio u formi kakva se očekivala, no od dolaska Redknappa zabija gotovo na svakoj utakmici
Vidi originalni članak

Nakon promjene trenera puno se toga promijenilo u Tottenhamu. Spursi su počeli pobjeđivati, a njihov glavni napadač počeo je raditi ono za što je plaćen, zabijati golove. Darren je uvjeren kako je nedostatak komunikacije na relaciji trener-igrač glavni razlog loših igara.
- Nisam imao pojma želi li me Ramos uopće u momčadi ili ne. Tijekom godine dana koju je proveo kod nas mislim da smo ukupno progovorili četiri riječi. No došao je Harry koji mi je odmah objasnio što očekuje od mene, a vidite i sami kako je to utjecalo na moju igru. Juande je pokušavao komplicirati stvari, no ja sam naporno trenirao i nadao se da će se nešto promijeniti. Na žalost, ništa se nije promijenilo i dobili smo novog trenera - kritizirao je bivšeg trenera Bent.
Za razliku od Španjolca, Redknapp ga je oduševio. Razlog možda leži u tome što se nakon njegova dolaska Bent vratio u reprezentaciju.
- Oduševljen sam što je Harry u Tottenhamu jer je fantastičan menadžer. Pod njegovim vodstvom u reprezentaciju su se vratili Defoe i Crouch, a sada i ja. To vam je dovoljan dokaz da je fantastičan trener. Vratio nam je vjeru u vlastite kvalitete. Svima je objasnio koliko su dobri i pružio ruku prijateljstva, a to smo trebali - nahvalio je Harryja Bent, koji je pozvan u englesku reprezentaciju za utakmicu s Njemačkom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 18.11.2008.

    kad covjek nije znao engelski kao je onda mogao progovorit

Komentiraj...
Vidi sve komentare