To je to što me zanima!

Benzema bez SP-a, Franck Ribery je ipak dobio poziv

Sjajna karijera Karima Benzeme (22) iz vremena igranja u Lyonu usporena je klupom koja ga je zadesila u Realu. Neigranje ga je koštalo SP-a...
Vidi originalni članak

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech odlučio je zatvoriti vrata "tricolora" za napadača koji je za Real postigao osam golova u 23 odigrane prvenstvene utakmice i ne pozvati ga u kadar reprezentacije koja će igrati na južnoafričkom Mundijalu (11. lipanj - 11. srpanj).
- To što Benzema neće igrati na SP-u nema nikakve veze sa seks-skandalom u koji je upleten - pojasnio je izbornik koji je odlučio sreću u JAR-u iskušati i bez Patricka Vieire.
Svoj širi popis Domenech će skratiti do 1. lipnja kada će imenovati 23 nogometaša koje će voditi na jug Afrike.


FRANCUSKI POPIS ZA SP (30 igrača):

Golmani: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cedric Carrasso (Bordeaux), Mickael Landreau (Lille)

Braniči: Bacary Sagna (Arsenal), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Eric Abidal (Barcelona), Rod Fanni (Rennes), Sebastien Squillaci (Sevilla), Adil Rami (Lille), Marc Planus (Bordeaux), Gael Clichy (Arsenal), Anthony Reveillere (Lyon)

Veznjaci: Lassana Diarra (Real Madrid), Alou Diarra (Bordeaux), Jeremy Toulalan (Lyon), Florent Malouda (Chelsea), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Abou Diaby (Arsenal), Yann M'Vila (Rennes)

Napadači: Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Franck Ribery (Bayern), Sidney Govou (Lyon), Djibril Cisse (Panathinaikos), Hatem Ben Arfa (Marseille), Mathieu Valbuena (Marseille), Jimmy Briand (Rennes) 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • plavocrni 11.05.2010.

    @buxer - gignac je proslogodisnji najbolji strijelac prvenstva, ove mu godine ide malo slabije, a Valbuena i Briand su neizostavni clanovi Marseillea i Rennesa...no ovo je ipak širi popis, sumnjam da ce sva 3 vidjet SP u Africi, mozda samo Gignac..ali izostavit Benzemu je suludo, stvarno je klaun.

  • bosnia_80 11.05.2010.

    po meni je ovakva odluka domenecha loša za francusku reprezentaciju i istovremeno dobra za real madrid! ..ovako će se benzema oporavit od ozljede koja ga muči već duže vrijeme! bit će 100% spreman za slijedeću sezonu .....koja bi mogla i morala biti godina realovog povratka na tron

  • rodbina 11.05.2010.

    iskreno me boli k.... za real.samo bih htio reći kako je ovaj izbornik najgori trener u povjesti francuske,ali i svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare