To je to što me zanima!

Benzema neće igrati u finalu SP-a i bijesan je na izbornika

Nisam siguran što reći, to stvarno nije nešto o čemu sam razmišljao. Izgleda da znate mnogo o situaciji, ali ja baš nisam pratio tko što govori, rekao je francuski izbornik na pitanje o povratku Benzeme u Katar
Vidi originalni članak

Francusku u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva čeka Argentina, a izabranici Didiera Deschampsa izgledaju jako dobro sa Olivierom Giroudom (36) u napadu, dok se osvajač Zlatne lopte Karim Benzema (34) nije vratio u Katar nakon ozljede bedrenog mišića. 

UVELI NOVE ZAŠTITNE MJERE Viroza poharala Francuze uoči finala, sumnja se i na devinu gripu: Moramo biti oprezni...

No, sad mu je navodno i Real Madrid dao zeleno svjetlo za nastup u finalu, ali to nije dobio i od francuskog izbornika. Kako piše španjolski Libertad Digital, Benzema je nezadovoljan tretmanom Deschampa. Navodno je trebao samo tri dana odmora i tretmana u kampu 'kraljeva' prije nego je bio u potpunosti spreman za povratak na teren.

Upitali su Deschampsa što misli o svemu tome i hoće li osvajač Zlatne lopte participirati u finalu SP-a.

- Nisam siguran što reći, to stvarno nije nešto o čemu sam razmišljao. Izgleda da znate mnogo o situaciji, ali ja baš nisam pratio tko što govori - objasnio je. 

Nema ni potrebe da Benzema zaigra s obzirom na formu napada francuske reprezentacije i igre starijeg kolege. A možda je ovo i onda posljednji put da Karima (ni)smo gledali na Mundijalu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Truth69 16.12.2022.

    Bubimira staviti u spicu, sad ili nikad

  • NIKE 16.12.2022.

    Nije zaslužio doći na kraju i pokupiti svu kremu.

  • Unyuns6190_5 16.12.2022.

    Tako je

Komentiraj...
Vidi sve komentare