To je to što me zanima!

Benzema napada: Deschamps je pao pod pritiskom rasista

Iz sportskih razloga ne razumijem zašto nisam pozvan u reprezentaciju. Nisam osuđen, nisam kriv sve dok mi ne dokažu suprotno, rekao je Karim Benzema pa napao izbornika
Vidi originalni članak

Iako ga neće biti na Europskom prvenstvu, Karim Benzema je u napadu. No ne na gol protivničkih momčadi, već u verbalnom napadu na izbornika Didiera Deschampsa koji ga je izostavio s popisa putnika na Euro zbog ucjenjivanja suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene.

- Izbornik je pao pod pritiskom rasističke političke stranke - oštar je Realov nogometaš te nastavlja:

- Da, pao je pod pritiskom rasista u Francuskoj jer zna da su ekstremisti na posljednjim izborima dva puta bili u drugom krugu. Nisam baš siguran da je to samo njegova odluka.

Iako njegove riječi zvuče doista žestoko, Benzema nije prvi koji spominje istu temu u kontekstu popisa reprezentacije. Slične optužbe iznio je i legendarni francuski nogometaš Eric Cantona kada je rekao da 'Decshamps Benzemu i Ben Arfu nije pozvao zbog njihova afričkog podrijetla'.

- Iz sportskih razloga ne razumijem zašto nisam pozvan u reprezentaciju. Nisam osuđen, nisam kriv sve dok mi ne dokažu suprotno - rekao je Benzema te dodao da je spreman ponovno obući dres Francuske:

- Volim igrati nogomet i volim reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ZombiGrill 01.06.2016.

    Karim Brazzema XD

  • svi-smo-isti 01.06.2016.

    Svi igraci koi sire negativnu energiju nezasluzuju da budu u reprezentaciji. Nije vzno dali je to igrac Reala, Barcelone, Bayerna ili Liverpoola.

  • mesuney 01.06.2016.

    kod nas bi bio popljuvan izbornik jer ga nije zvao

Komentiraj...
Vidi sve komentare