To je to što me zanima!

Benzema pod istragom: Slao je golišave 'fotke' maloljetnici?

Karim Benzema optužen je da je slao golišave fotografije 14-godišnjoj djevojčici preko Facebooka. Francuski napadač tvrdi da mu je netko ukrao identitet na mreži
Vidi originalni članak

Napadač Real Madrida Karim Benzema ponovo se našao u središtu seks-skandala. Nakon što je prije godinu dana bio optužen za seksualni odnos s maloljetnom pariškom prostitukom, francuski nogometaš, navodno je ponovo u nevolji, piše britanski The Sun.

Na Benzemu se sumnja da je 14-godišnjoj djevojčici slao fotografije pornografskog sadržaja preko Facebooka. Obitelj maloljetnice pozvala je policiju nakon što je djevojčica primila uvredljive poruke i fotografije od osobe pod imenom 'Karim Benze', vjerujući da se radi o igraču Reala.

'Benze' je pisao o Realu i ljetovanju na otoku Reunion na kojem ona živi, a gdje je Benzema proslavio rođendan prije godinu i pol dana.

Francuz je odbacio optužbe tvrdeći da je netko ukrao njegov indentitet na Facebooku. Zanimljivo je da je mobitel s kojeg su prebacivane fotografije u vlasništvu Real Madrida, što je potvrdila francuska policija.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nisam Taj 12.06.2011.

    Zasto se nisam uopce zacudio na ovo ? Mislim da ih ima dosta u Realovoj svlacionici takvih jer vide da se sa velikima ne mogu hrvat jer oni dobiju po guzi redovito u tom slucaju

  • davorg 11.06.2011.

    voli karim mlade picice

  • boky89 11.06.2011.

    nekužim zašto ste mi obrisail komentar...pa jel to nije istina što sam napisao.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare