To je to što me zanima!

Benzema stigao Raula: 'Zločin je što takav igrač neće na Euro'

Fenomenalni Karim Benzema spasio je Real od poraza protiv Chelseaja zabivši 71. gol u Ligi prvaka, te se izjednačio s Raulom, ali je to postigao u 12 utakmica manje nego on
Vidi originalni članak

U polufinalnoj utakmici Lige prvaka, Chelsea je poveo preko Pulušića u 14. minuti, ali Karim Benzema 15 minuta kasnije zabio je za izjednačenje Reala 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuski napadač izvukao je svoju momčad iz ponora zabivši volejem s pet metara u 29. minuti susreta. Benzemi je to 28. gol u ovoj sezoni, a večerašnji protiv Chelseaja bio je 71. koji je zabio u Ligi prvaka. 

Francuz je po učinku u najvećem klupskom natjecanju na svijetu dostigao legendarnog Raula kojemu su za ovo ostvarenje trebale 142 utakmice, a Benzemi 130. 

Prema pisanjima Marce, velika je šteta što Benzema neće igrati u sastavu Francuske u nadolazećem Europskom prvenstvu. Nakon večerašnje utakmice, mnogi vjeruju kako je Benzema demonstrirao dovoljno kvalitete kojom bi opravdao nastup na spomentuom natjecanju, no "grijesi" iz prošlosti i dalje mu ne daju...

- Zločin je što takav igrač neće igrati na EP - napisali su iz španjolskog lista.

Ispred Benzeme i Raula, koji dijele četvrto mjesto na ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka u povijesti, su Robert Lewandowski sa 73 gola, Lionel Messi sa 120 i Cristiano Ronaldo sa 134 gola. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Roko_Prč 28.04.2021.

    Pola reprezentativaca Njemačke ne pjeva himnu jer su iz Poljske ili Turske, Švicarci isto ne pjevaju jer su Kosovari i Albanci, pa naravno da ima pravo ne pjevati himnu pod kojom su ubijali njegove pretke, a igrama je dokazao da zaslužuje mjesto u repreznetaciji jednako kao i oni koji je pjevaju. To što je navodno Valbuenu izradio je posebna priča koja ima dvije strane, a mi nismo ti koji trebaju suditi o tome jer premalo znamo, a na osnovu rekla-kazala ne treba donositi sud o nekome. Nisam fan Reala, čak što više sam za Barcu i Valenciu kada je Španija u pitanju, ali Benzema je top igrač kojem je Ronaldo samo smetao i uzimao slavu na njegovom radu i trudu.

  • cicinakitu 28.04.2021.

    Taj ni kopacke ne moze cistiti raulu... Zadnje gdje je valjao bio je lyon!

  • Anton Onlyarmy 28.04.2021.

    Kakva bi mu bila tek statistika da nije bio toliko godina u istoj ekipi s Ronaldom. Sva igra je bila usmjerena na Ronalda a on je bio lagano u sjeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare