To je to što me zanima!

Benzemu opljačkali dok je igrao

Bio je to dan koji će Karim Benzema zasigurno pamtiti. Prvo je promašio penal protiv Elchea i napustio igru zbog ozljede, nakon čega je došao kući i shvatio da je žrtva pljačke
Vidi originalni članak

Napadač Real Madrida Karim Benzema bio je žrtva pljačke. U nedjelju dok je igrao protiv Elchea na stadionu Santiago Bernabeu provalnici su mu opljačkali kuću. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanjima španjolskih medija, slavni napadač opljačkan je za vrijeme utakmice.

- Njegova kuća je u vrijeme provale bila prazna. Lopovi su upali kroz vrt, a u ovim trenucima nije poznato što je sve nestalo iz njegovog doma u San Sebastián de los Reyesu - pišu Španjolci. 

Policija je izvijestila da se pljačka dogodila između 15 i 19 sati, a da su žrtve pljačke Benzema i njegova obitelj otkrili su nakon što su se vratili sa utakmice protiv Elchea, koja je završila 2-2. Benzema je na utakmici promašio penal, a nakon kiksa protiv 15. momčadi lige dočekale su ga loše vijesti. 

Nema informacija što je ukradeno, ali policija istražuje ima li ova pljačka veze sa pljačkom Benzemine kuće iz veljače 2019.

Benzema je u 58. minuti susreta protiv Elchea zbog ozljede morao napustiti teren zbog ćega će vjerojatno  propustiti utakmicu Kupa protiv Athletic Bilbaa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • škorpion1980 24.01.2022.

    Baš će osjetit.

  • KARL_3 24.01.2022.

    Dovoljno je on s realom pljačko karma se vratila😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare