To je to što me zanima!

Benzemu žele Arsenal, United, Redsi i Juve, ali nije na prodaju

Ugovorno je francuski napadač Karim Benzema s Realom vezan do 2015. godine, a ove je sezone dao 12 golova u španjolskoj Primeri i 22 ukupno u svim natjecanjima
Vidi originalni članak

Prema napisima španjolskog sportskog dnevnika Marce, uprava Real Madrida nema nikakvu namjeru prodavati francuskog 23-godišnjeg napadača Karima Benzemu kako se nedavno medijski nagađalo.

Benzema je iznenađujuće izostavljen iz početnih 11 "kraljevskog kluba" kako u finalu Kupa kralja, tako i polufinalnim srazovima Lige prvaka s Barcelonom, što je potaknulo glasine kako je trener Jose Mourinho s njim nezadovoljan.

Arsenal, Manchester United, Liverpool i Juventus klubovi su koji su se putem medija dovodili u kontekst s francuskim nogometnim reprezentativcem, no od transfera, čini se, neće biti ništa nakon što su iz kluba reagirali priopćenjem u kojem jasno stoji: "Benzema nije na prodaju".

Ugovorno je francuski napadač s Realom vezan do 2015. godine, a ove je sezone zabio 12 golova u španjolskom prvenstvu i 22 ukupno u svim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mrog 33 06.05.2011.

    Benzema je odličan igrač, puno bolji od higuaina i adebayora, nije mi jasno zašto nije igrao protiv barce. Također voli bih ga vidjeti u utd-u, ali opet tamo su rooney i chicharito, možda bi se moglo nekak posložti da igraju oni i hernadez u spici a roney iza njh, ili kakva sl. kombinacija

  • 06.05.2011.

    Strašna mu je statistika nemaš kaj, u rangu Mandže :D

  • user_64370 06.05.2011.

    precjenjen igrač, dobijao je prošle sezone redovno šansu, pa se nije sastavljao s loptom

Komentiraj...
Vidi sve komentare