To je to što me zanima!

Beqiraj je presudio Zagrebu, a golman gostiju izludio 'modre'

Nakon pobjede Hajduka protiv Varaždina, slavio je i aktualni prvak Hrvatske Dinamo. Pobijedili su "modri" Zagreb 1-0 golom Fatosa Beqiraja. Sjajno je branio Vidaković
Vidi originalni članak

Dinamo je slavio u gradskom derbiju protiv Zagreba 1-0 golom Fatosa Beqiraja. Mogli su "modri" slaviti i uvjerljivije, ali sjajno je branio golman Zagreba Igor Vidaković. Dinamo je uputio čak 25 udaraca prema golu Zagreba.

- Imali smo boljih i lošijih razdoblja u igri, ali pogledamo li svih 90 minuta onda je jasno kako smo potpuno zaslužili pobjedu. Imali smo niz prilika i šteta što još nešto nije ušlo jer ovih 1:0 ne zvuči baš posebno lijepo. Ipak, najbitnija je pobjeda - rekao je Josip Šimunić nakon utakmice.

Junak je bio Fatos Beqiraj koji je u 8. minuti zabio jedini gol na utakmici. Bio je Fatos rastrčan i mogao je zabiti još pokoji gol, ali briljirao je golman gostiju.

- Jako smo htjeli odigrati dobru partiju i mislim da smo u tome uspjeli. Stvorili smo niz prilika i svakako zaslužili uvjerljiviju pobjedu od 1:0, no nema veze, zabit ćemo nekom drugom prilikom. Bitno je da smo dobro igrali i da bodovi ostaju u Maksimiru - rekao je Beqiraj.

Drugi napadač, Ivan Krstanović, imao je niz prilika, ali Vidaković mu je sve "skinuo":

- Da, stvarno mi je čovjek svašta obranio. Posebno su dobre bili dvije prilike glavom pa stativa, ali jednostavno mi Vidaković nije dao da zabijem. S dobre strane, stvorili smo zaista puno šansi, a na koncu su samo bodovi bitni.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ApsolutnihSto 06.11.2011.

    Hahahah pa jedino tim ekipama i može presuditi.. tika-taka klub, kontrolirani nogomet i kruno jurčić :D bolesno hh

  • baffo 06.11.2011.

    Philippe Peroud, Le Progres (Francuska) Iskreno, prije početka Lige prvaka mislio sam da je Dinamo jača momčad, koja bi mogla osvojiti doma nekoliko bodova protiv Ajaxa i/ili Lyona. No iako Ajax i Lyon više nemaju velike momčadi kao nekad, u odnosu na Dinamo su nekoliko klasa jači. Zanimljivo da su do ovih dvoboja Ajaxa i Dinama u Lyonu govorili da je Real favorit za prvo mjesto, a da će se za drugo mjesto boriti Ajax, Dinamo i Lyon. No, Dinamo nema kvalitetu za borbu u Ligi prvaka, stoga neće biti iznenađenje ako ova skupina završi sa 18-0; Real 18 bodova, a Dinamo 0 bodova i bez gola. Nevjerojatno mi je da prvak Hrvatske, koja po tradiciji ima velike igrače, sad izgleda poput kante za napucavanje.

  • zera 06.11.2011.

    Ovaj Krstanović je panjina nema on veze o nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare