To je to što me zanima!

Berbatov u 93. donio pobjedu, Subašić ni sad nije primio gol

Reprezentativni golman ne prima golove već treću utakmicu zaredom. Berbatov je zabio u sudačkoj nadoknadi za pobjedu Monaca, PSG je slavio s 2-0 kod Caena
Vidi originalni članak

Dmitar Berbatov donio je u trećoj minuti sudačke nadoknade minimalnu pobjedu Monacu na gostovanju kod Montpelliera. Bila je to treća pobjeda za francuskog doprvaka u 7. kolu Ligue 1. Netaknute mreže na vratima Monaca ostao je hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

PSG je golovima Lucasa (18.) i Marquinhosa (56.) pobijedio Caen u gostima s 2-0, čime je prišao vodećem Marseilleu na tri boda razlike. Olympique ima 16 bodova, PSG, Bordeaux i Saint-Etienne po 13. Bordeaux i Saint-Etienne igraju međusobno u četvrtak navečer.

Lyon je s uvjerljivih 4-0 svladao Lorient. Već u 5. minuti strijelac je bio Lacazette, u 39. je Fekir povisio prednost domaćih. U nastavku su strijelci bili N'Jie (51.) i još jednom Fekir (69.). 

Nica je kod kuće pogotkom Bodmera (41.) svladala Lille 1-0 i sad se nalazi u skupini momčad sa po deset bodova na ljestvici u kojoj su Lyon, Montpellier, Toulouse i Monaco.

Prvu pobjedu u prvenstvu upisao je Evian, kod kuće je s 2-1 bio bolji od Lensa (Wass 10., Mensah 31.; Touzghar 55.). No, i dalje je sa samo četiri boda posljednjeplasirana momčad, s dva boda manje od Guingampa koji je kod kuće minimalno poražen protiv Metza (Bussmann 24.). 

Bastia i Nantes jedini su odigrali utakmicu bez golova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • paminjo 25.09.2014.

    od kud vama da je Berbatov zabio gol?? i još to stavite na naslov!

  • strmi007 24.09.2014.

    Odličan je Suba

  • Lil Tunechi 24.09.2014.

    Olympique je i Lyon,ne samo Marseille,kad vec pisete Olympique napisite puno ime.I mogli ste napisat da je Marseille jucer deklasirao Reims 5:0 u gostima,Gignac drugu utakmicu za redom zabio 2 gola i prvi strijelac prvenstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare