To je to što me zanima!

Berdych pao u dva seta: Čilić pobijedio Ivaniševićeva igrača

Marin Čilić pobijedio je Tomaša Berdycha 2-0 u setovima i u četvrtfinalu ATP turnira u Monte Carlu igrat će protiv Alberta Ramosa koji je iznenađujuće izbacio Andyja Murraya
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić u četvrtak se plasirao u četvrtfinale ATP turnira iz Masters 1000 serije u Monte Carlu nakon što je u 3. kolu svladao Čeha Tomaša Berdycha sa 6-2, 7-6 (0) poslije dva sata igre.

U prvom setu Čilić je bio odličan na svom servisu, izgubio je samo sedam poena, pa Berdych nije niti bio u prilici za "break". Hrvatski tenisač je, pak, sa dva "breaka" dobio prvu dionicu sa 6-2.

Drugi set bio je neizvjesniji. Čilić je kod 3-3 propustio oduzeti servis protivniku, ali kod 4-4, kad je imao tri vezane "break-lopte", nije podbacio, te je poveo 5-4 i servirao za meč.

Češki tenisač, kojeg vodi Marinov bivši trener Goran Ivanišević, nije se predavao i došao je do dvije vezane "break-lopte". No, Čilić je preokrenuo i imao je priliku da servira za meč. Ipak, Berdych se uspio spasiti i poravnati na 5-5.

Na kraju je odlučio "tie-break" kojeg je Čilić uvjerljivo dobio sa 7-0, te je ušao u četvrtfinale. Bio je to njihov 12. međusobni dvoboj i sada su poravnati u pobjedama (6-6).

U četvrtfinalu Čilić će iznenađujuće igrati protiv Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa, 24. tenisača svijeta, koji je izbacio Andyja Murraya s 2-1 u setovima.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • meanmotherfucker 20.04.2017.

    Cilic proigrao na najslabijoj podlozi. Nije li zivot nepredvidiv??

  • 20.04.2017.

    Haha, bogme se Goran posrećio uzevši pod svoje sterilnog Čeha, nema ništa od Berdycha :D Mogao bi ovo biti odličan dan, Murray se osramotio i sada je Čilić pred imperativom možda čak i finala, dok s druge strane Đokoviću prijeti karenjak od Buste :))

  • mentalist1 20.04.2017.

    Bravo za cilica. Evo sad se i otvorio zdrijeb,nadam se finalu,pa sto bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare