To je to što me zanima!

Bernabeu se naklonio Messiju: Zvijezda Barce na Superclasicu

Priliku za pogledati Superclasico uživo nisu propustile ni brojne svjetske nogometne zvijezde pa su se na tribinama našli Mauro Icardi, James Rodriguez, Paulo Dybala, Leo Bonucci, Giorgio Chiellini...
Vidi originalni članak

Odgođena utakmica Superclasica između River Platea i Boce Juniors konačno se održala i to na kultnom Santiago Bernabeuu. Pun stadion dočekao je zvijezde velikih rivala, a oko 80 tisuća ljudi skupilo se pogledati jedan od najvećih svjetskih derbija.

Priliku za pogledati Superclasico uživo nisu propustile ni brojne svjetske nogometne zvijezde pa su se na tribinama našli Mauro Icardi, James Rodriguez, Paulo Dybala, Leo Bonucci, Giorgio Chiellini, tu je bio i Diego Simeone, Diego Godin, Antoine Griezmann te argentinske legende Javier Zanetti i Esteban Cambiasso.

No, sve je stalo kada je jedan čovjek ušao na stadion i pojavio se na tribinama kultnog Bernabeua. Santiago Bernabeu se poklonio Lionelu Messiju, koji je došao pogledati najveći derbi njegove rodne zemlje.

Navijači Boce i Rivera ostali su zapanjeni pa su igrači i utakmica ostali u drugom planu.

Tako je to kada ste Lionel Messi pa makar to bilo na 'neprijateljskom' Santiago Bernabeuu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mihic82 10.12.2018.

    Jel to onaj sto je pobjegao u tunel i njje čestitao nasima nakon pobjede 3-0 mozes biti igracina ali prvo budi muško i čovjek

  • hrvoje98 09.12.2018.

    Dosadno,! Taj juznoamerički Nogomet je jednostavno dosadan!!

  • hrvoje98 09.12.2018.

    Dali je mozda Messi iša pišat? Čekam članak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare