To je to što me zanima!

Bernie gubi kontrolu: Ovaj sport mogao bi 'umrijeti'

Formulu 1 potresa velika kriza. Iako se činilo da stvari idu na bolje, nove prijetnje tužbama donose dodatni kaos u svijet ovoga atraktivnog sporta
Vidi originalni članak

Odmah nakon završetka utrke u Silverstoneu Max Mosley istrčao je pred televizijske kamere pohvalivši se da je blizu dogovora s momčadima. Predsjednik Međunarodne automobilističke organizacije još jedanput nije govorio istinu. Pobunjene momčadi demantirale su njegovu izjavu još istog dana. Kako nema govora o dogovoru, pokazuje i izjava Mosleyeva najbližeg suradnika i najmoćnijeg čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea. Bernie i dalje prijeti tužbom.
- Uložio sam 35 godina svog života u Formulu 1 i neću dopustiti da se sve uruši zbog obične gluposti - rekao je 78-godišnjak.
- Sve ću ih tužiti. Tužit će i oni mene, a na kraju neće biti više ničeg. Niti će oni pokrenuti svoje natjecanje niti će biti Formule 1. Bit će to kraj ovog sporta. Totalna katastrofa - tvrdi Ecclestone.
Predstavnici momčadi nisu jednako pesimistični. Berniejeve prijetnje tužbom ne brinu ih previše, čini se. Sredinom ovog tjedna najavili su još jedan sastanak. Tvrde da su pripreme za novo natjecanje u završnoj fazi.
- Već dugo radimo na ovome. Vjerujte mi, sve će biti spremno za samo nekoliko tjedana - otkrio je šef Renaulta Flavio Briatore.
Bernie Ecclestone još smatra da momčadi samo blefiraju. Tvrdi da ih uz Formulu 1 vežu čvrsti višegodišnji ugovori.


'PROPADNE LI F1, PROPAST ĆE I BERNIE'

Da njih dvojica vode privatnu tvrtku, bankrotirali bismo istog trena, kritizirao je Mosleya i Ecclestonea bivši svjetski prvak F1 Niki Lauda.
- Ecclestone je definitivno izgubio kontrolu nad momčadima. Propadne li doista Formula 1, propast će i Bernie - rekao je Lauda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • god of war 23.06.2009.

    Varate se,bernie neće propast,jer on ima puste milijarde na računu,tako da,propadne li F1,ovaj se i dalje može smijat!! papak jedan i on i ona trula vreća od mosleya!!

  • justicia 23.06.2009.

    Bit' ce da je Slavica vidjela kako se nesto kuha i na vrijeme se osigurala :) I kepeca i onog debila Maxa treba izbaciti iz natjecanja, skupa sa njihovim glupim pravilima..

  • user_36809 23.06.2009.

    gdje se vrti velika kinta dogadjaju se i velika s...ranj...a

Komentiraj...
Vidi sve komentare