To je to što me zanima!

Bešiktaš zove Ronaldinha i Žutog, Biliću otkaz u Moskvi?

I dok još uvijek nema nikakve službene informacije o otkazu Biliću, Rusi tvrde da je novi trener Lokomotiva Leonid Kučuk, koji je navodno već dogovorio sve uvjete
Vidi originalni članak

Slaven Bilić ipak neće povesti Lokomotiv u sljedeću sezonu, tvrdi ruski Sport Express. Iako je hrvatski trener dobio desetodnevni rok da pripremi plan za izlazak Lokomotiva iz krize, čini se da čelnici ruskog kluba nisu čekali, te su Biliću dani u Rusiji odbrojani.

- Otkaz? Otkuda vam to? Da, čuo sam to od vas, ali mene nitko iz kluba nije nazvao, niti mi rekao takvo što. Imam valjani ugovor i dalje, ponavljam, nitko me nije nazvao. Zato, recite mi, otkuda vam ta informacija - rekao je Bilić Sport Expressu.

I dok još uvijek nema nikakve službene informacije, Rusi tvrde da je novi trener Lokomotiva Leonid Kučuk, koji je navodno već dogovorio sve uvjete.

Bešiktaš čeka Prosinečkog i Ronaldinha

Za razliku od Bilića i njegove loše sezone u Rusiji, Robert Prosinečki imao je odličnu sezonu u Kayserisporu. Žutog od sljedeće sezone na svojoj klupi želi Bešiktaš.

- Čekamo odluku našeg sportskog direktora. Robert Prosinečki, Marcelo Bielsa i Rudi Garcia su na našoj listi želja - rekao je potpredsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Cebi.

Bešiktaš se želi pojačati i u igračkom dijelu, a prva želja je Ronaldinho.

- Poslali smo ponudu za Ronaldinha. Sad čekamo odgovor - rekao je Cebi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ljubazan 12.06.2013.

    Ako se sjećate,ja sam Biliću dao najviše godinu dana u Lokomotivi.On je dobar samo za loše ekipe,kao što je Hrvatska reprezentacija.

  • bosanac laki 09.06.2013.

    bilić malo odlazi,malo ostaje,daj nek se odluče više,jel ostaje il ne ostaje.......

  • BayArena 09.06.2013.

    Slavene dolazi u Bayer i dovedi Čarlija ministra obrane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare