To je to što me zanima!

Besnik Hasi: Dinamo skoro da nema neke slabe točke

Dinamovu je momčad za potrebe Anderlechtovih igrača i trenera Jacobsa uoči dvoboja prvog kola A skupine Europa lige skautirao Besnik Hasi...
Vidi originalni članak

Jacobsov pomoćnik i trener mlade Anderlechtove momčadi Besnik Hasi za belgijski je dnevnik De Standaard iznio vlastite dojmove o igri hrvatskog prvaka. Malo je reći da je pun komplimenata.
- Dinamo je vrlo dobra momčad s dobrom kombinacijom talentiranih mladih igrača i onih s međunarodnim iskustvom – počeo je Hasi nastavivši:
- Zagrepčani stvaraju pritisak vrlo visoko, ne daju suparniku razviti igru. Također, imaju nekoliko napadača visoke klase. Mislim da je Mandžukić napadač i strijelac koji može stvoriti najviše opasnosti. Obrambeni red rijetko dolazi u iskušenja, što ni ne čudi kad se pogledaju imena koja ga čine. Primjerice, Robert Kovač, svojedobno igrač Juventusa.
- Sve u svemu, vidio sam doista vrlo malo slabih točaka. Moramo u četvrtak biti jako dobri, jer Dinamo će sigurno biti dobar.
Uredništvo briselskog dnevnika poslužilo se statistikom da bi potkrijepilo Hasijeve riječi: navode da su “modri” osvojili 19 od mogućega 21 prvenstvenog boda, te da imaju fantastičnu gol razliku (28-3). Navode također da golman Tomislav Butina, nekad vratar belgijskog Cluba Brugge, nije primio gol u posljednjih pet dvoboja. Dok otkrivaju čitateljima da zbog ozljede za Dinamo neće nastupiti Igor Bišćan, Belgijci pišu da trener Jacobs ima problema s ozljedama Juhasza (rebro), Van Dammea (zadnja loža) i Suareza (butni mišić), ali i da bi sva trojica trebala biti raspoloživa za srijedu. Besnik Hasi gradio je karijeru početkom devedesetih u HNL-u (Samobor) prije negoli se afirmirao u Belgiji (Genk, Anderlecht, Lokeren) i Njemačkoj (München 1860) postavši standardan albanski reprezentativac. U Genku je igrao zajedno s bivšim napadačem Dinama i belgijske reprezentacije Brankom Struparom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • braco705 16.09.2009.

    a koje je on to utakmice gledo????????????

  • user_38805 16.09.2009.

    koliko mu je mamic platio da kaze ovo :)

  • siptarcina 16.09.2009.

    Zato i igra u ligi prvaka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare