To je to što me zanima!

Beusan: Za*eban je Bebekov ego, on mu je stopirao karijeru

Da nije imao takav ego, daleko je mogao dogurati u suđenju, mnogo dalje nego što jest. Imao je dvije velike šanse kod Uefe, nije prošao, rekao je bivši sudac u komentaru sporne audiosnimke
Vidi originalni članak

Za ovo sam prvi put u životu čuo, da je jedna takva izjava suca dospjela do javnosti. A što, dakle i on dalje tvrdi da ono nije penal na Livaji? Pa, stvarno ne razumijem, rekao je za Sportske novosti Mateo Beusan (70), legendarno "oko sokolovo", o audiosnimci zbog koje istražuju riječkog suca Ivana Bebeka.

POSLUŠAJTE SNIMKU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HNS je otvorio disciplinski postupak i traži hitno očitovanje Bebeka zbog komentara na suđenje utakmice Hajduk - Lokomotiva, kao i šefa sudačke komisije Brune Marića.

- Nije tu samo Bebek krivac, pravi krivci su oni koji vode sudačku organizaciju. Ova priča o nedovoljnom kontaktu je apsurdna. Nije dovoljno jak? Pa što je tim ljudima, pa kad je čovjek u trku, dovoljan je bilo kakav kontakt da padne. Zar ćemo svaki put tako puštati i okretati glavu od čistog penala? Pa i po reakciji onog De Haasa se vidjelo da je skrivio penal, htio je otići od mjesta prekršaja, a kad je vidio da Bebek ništa ne sudi vratio se nazad - dodao je Beusan.

OSVRNUO SE NA SNIMKU Strahonja: Bebek? Nezgodna situacija. Trebamo biti oprezni što, kada i kako izgovaramo...

Čovjek na snimci grubo vrijeđa jednog novinara, posprdno govori i o navijačima Hajduka.

- To je njegov stil. Njegov ego je za*eban! Da nije imao takav ego, daleko je mogao dogurati u suđenju, mnogo dalje nego što jest. Ego ga je stopirao u karijeri. Imao je dvije velike šanse kod Uefe, nije prošao. A posljednje dvije godine sudi najbolje u karijeri jer je ipak uspio suspregnuti ego. Valjda mu je došlo iz guzice u glavu - zaključio je u svom stilu čuveni brk za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Issam Zahreddine 01.10.2021.

    Beusan će nama reći istinu o pravdi i poštenju.... kad je 89 god. u Banjoj Luci poslao jugo-miliciju na hrvatsku mladost koja je slavila dinamov gol ...pa je naš Beusan koji je sudio tu utakmicu (Borac-Dinamo) naredio pražnjenje tribine po prvi put u povjesti jugo nogometa i s tim činom dopustio miliciji da se iživljava nad boysima na tribini i u kavezu ispred stadiona, da ih pendreči i da ih vatrogasnim šmrkovima obara po kavezu....  ko je bio tamo zna što je bilo...

  • scoo_1 30.09.2021.

    beusan isto se za tebe zna da se za vrijeme ručka u skali dogovara kako će i koga lakše kaziti i zašto se neće, pa se donose ovali.

  • neradoholicar 30.09.2021.

    Sektasi iz hajduka su vidjeli da ih u komentarima rasturaju pa su odnedavno unajmili svoje ljude da klikaju lajkove i pisu komentare pretvarajuci se da su kao objektivni.. Kad pomislis da ne mogu nize, eto njih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare