To je to što me zanima!

Bez Čilića na Srbiju: Vjerovali smo u čudo, ali ipak ne može

Davis Cup reprezentacije Hrvatske i Srbije od petka do nedjelje igraju u Kraljevu meč Svjetske skupine. Izbornik Krajan danas je potvrdio kako neće biti Marina Čilića
Vidi originalni članak

Prvi trening hrvatskih tenisača u Kraljevu obilježio je jedan važan izostanak. Na treningu nije bilo najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića.

- Da, nije bilo Marina. Bilo bi nerealno vidjeti ga ovdje. Nadali smo se preko vikenda da bi se čudo moglo dogoditi i da nam iz Amerike može javiti da stiže. Morali smo mu dati tu šansu. Prošle godine nas je spasio došavši s US Opena u Amsterdam. Nije u mogućnosti doći, jednostavno nije spreman. I da dođe, ne bi mogao odigrati meč na svojoj razini. Moramo bez njega - objasnio je Željko Krajan. 

Izbornik je umjesto njega ubacio Franka Škugora.

- Franko Škugor se uklapa u igri parova. Borna i Delić će igrati singlove, a Draganja i Škugor parove. 

Naš prvi reket u Srbiji će tako biti Borna Ćorić koji je u Dubaiju zadivio svijet uvjerljivom pobjedom protiv Andyja Murraya.

- Mislim da Bornin rezultat u Dubaiju ne mijenja naša očekivanja u ovom susretu. Ipak igramo u gostima, igra i Novak Đoković... Prvog dana igra protiv njihovog drugog igrača, Troickog, koji je još uvijek favorit. Troicki je u prednosti, no ipak su nam se malo digle šanse u tom meču.

Razlog je naravno samopouzdanje nakon slavlja protiv Škota.

- Stvarno je pokazao da je zasluženo bio vruća tema Dubaija. Ovakva uvjerljiva pobjeda može mu značiti najviše od svih dosadašnjih pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • hrci 02.03.2015.

    Nemamo mi šta tražiti u ovom Davis kupu,nažalost okolnosti su takve da neće biti niti malo gušta ovo pratiti. Najbolji ishod je 4:1...

  • karton 02.03.2015.

    Pisi ; propalo. Nema veze , zivot ide dalje . Prestanite kmecati , komsije to obozavaju .

  • sportsssss 02.03.2015.

    Nema ni cilica ni dodiga-znaci sada ste cista hrv reprezentacija...bez bosnjaka nema ni pobjede! Nednad Zimonjić 53 Doubles Titles! 8 Grand Slam! 100 godina nećete stići!!!!! Da ne spominjem cure i njihove Grand Slam-ove

Komentiraj...
Vidi sve komentare