To je to što me zanima!

Bez himne i zastave: Kosovo može igrati, ali ne s Hrvatskom

Fifa je danas odlučila da će Kosovo moći igrati prijateljske utakmice, ali bez isticanja zastave i himne. Neće smjeti igrati sa selekcijama iz bivše Jugoslavije
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Kosova moći će igrati utakmice, ali pod određenim uvjetima, odlučio je Odbor za hitna pitanja Fife.

Francuski L'Equipe piše da će kosovska izabrana vrsta moći odigravati prijateljske utakmice, ali bez isticanja zastave i himne te neće moći igrati protiv reprezentacija s područja bivše Jugoslavije.

To znači da otpada najavljeni susret s Hrvatskom, a navedeni uvjeti bit će na snazi sve dok Fifa i Uefa ne priznaju Kosovo.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • DzozeMurinjo 14.01.2014.

    Trebali su zvati Simunica da otpjeva i jednima i drugima nesto umjesto himne.

  • TiborBalog 14.01.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • lupi dobrić 14.01.2014.

    Kak ste naivni,Srbija ulazi u EU sa Kosovom kao svojom pokrajinom.To svi znaju osim nas Hrvata jer mi se volimo zgražati nad nanesenom nam nepravdom, a da po tom pitanju ništa ne poduzimamo.To pitanje je Hrvatska trebala pokrenuti barem prije 5-6 godina.Sada naši politiočari samo mogu gledati kako se događa domoljublje,i naravno učiti od mrskih nam istočnjaka,a ujedno politički ratovati međusobno.Rekli bi Turci-bujrum.

Komentiraj...
Vidi sve komentare