To je to što me zanima!

Bez 'kockica': Mirko u Koreji u novim Reebokovim hlačicama

Cro Cop je objavio fotografije s treninga. Prvi put je u Reebokovim hlačicama te bi se u njima mogao boriti s Hamiltonom. To znači da "kockice" odlaze u povijest...
Vidi originalni članak

Mirka Filipovića 28. studenog čeka novi izazov u UFC-u. Borba protiv Amerikanca Anthonyja Hamiltona u Koreji. Mirko je ušao u posljednju fazu priprema, a objavio je nove fotografije sa sparinga u kojima ima Reebokove hlačice

U istima bi trebao nastupiti u Seulu što znači kako će njegove legendarne hlačice s "kockastim" uzorkom u kojima je pobjeđivao neke od najboljih boraca otići u povijest. 

Youtube

Barem za sada... Cro Cop je fotografije sparinga objavio na Facebooku, a sparirao je s osječkim teškašem Sašom Milinkovićem. Borba protiv Hamiltona Mirku će biti drugi nastup u UFC-u nakon povratka u kavez. U prvom je vratio brazilskom borcu Gabrijelu Gonzagi za onaj težak nokaut te mu naplatio s kamatama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hajduk1976 04.11.2015.

    Mirko legendo

  • kNc 04.11.2015.

    Da ste malo više informirani, znali biste da je UFC potpisao 6-godišnji ugovor s Reebokom. Mirko kao i svi ostali borci mogu izabrati nekoliko vrsta hlaćica (uže i kraće, dulje) ali samo u unaprijed već planiranim od strane Reeboka. Nažalost u tome slučaju ne može imati svoje prepoznate kockice, ali kad smo kod toga i u zadnjoj borbi sa Gonzagom ih nije imao.

  • diablo.sb 04.11.2015.

    Moj slavonac Mirko je jedan od rijetkih koji NE MORA nositi kockice nego se samo pojavi i svi znaju tko je i odkud je.Mirko ogroman pozdrav iz Sl.Broda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare