To je to što me zanima!

Bez koraka više: Na kraju baš ništa nismo napravili...

Za razliku od protekle dvije sezone, Cibona je ovaj put igrala Top 16 Eurolige, ali tu je zapela. Nikši Prkačinu ovo je možda bila zadnja prilika
Vidi originalni članak

Već su mu 33 godine, bole ga leđa, svako malo napadne ga i neka druga ozljeda, razmišlja o kraju karijere nakon Eurobasketa u rujnu. Nikša Prkačin dovoljno je toga prošao u karijeri da bi se “nabrijavao” na europskog prvaka u utakmici koja rezultatski ništa ne znači. Tako je i izgledao protiv CSKA, iako je pogodio dvije trice, što nije čest slučaj.
- Falilo je svježine - priznao je kapetan, za kojeg je eurosezona u glavi završila već u Sieni.
- Napravili smo što se očekivalo od nas, prošli u Top 16, ali nismo napravili korak više. Nismo podbacili, ali zapravo nismo ni napravili ništa ekstra. Šteta što smo dobili CSKA i Montepaschi u skupini. Neću reći da su to dvije najbolje momčadi u Europi, ali svakako je naša skupina bila najteža. U svim ostalima bio je samo po jedan izraziti favorit - rezimirao je Prka europsku sezonu. Možda i svoju posljednju. Možda je zato bio tako razočaran, bilo bi lijepo u završnici karijere s Cibonom ući među osam. Ipak, nije sve tako sivo. Rezultatski nebitnu utakmicu došlo je vidjeti gotovo 5.000 ljudi.
- Ma došli su vidjeti europskog prvaka - rekao je kroz smijeh.
- Ali to je na neki način priznanje da smo nešto dobro uradili.
Ako je vjerovati povijesti i zakonima tržišta, “vukovi” će u novi pohod s mnogo novih lica. A hoće li ih opet predvoditi Prka, znat ćemo nakon EP-a u Poljskoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare