To je to što me zanima!

Bez Mandže: 10.000 navijača na Pepovom prvom treningu

Ulaznica se plaćala po 5 eura tako da niti zarada nije zanemariva, a prisustvovalo je i čak 180 novinara! Mandžo je zbog reprezentativne akcije dobio produljeni odmor
Vidi originalni članak

U Bayernu su očekivali oko 30.000 navijača, ali brojka nije loša iako je bitno manja. Na prvi trening nove sezone došlo je skoro 10.000 navijača na Allianz Arenu. Razlog je, osim osvajanja četiri trofeja, novi trener Pep Guardiola.

Ulaznica se plaćala po 5 eura tako da niti zarada nije zanemariva, a prisustvovalo je i čak 180 novinara!

Njemački mediji pišu kako će proraditi bavarska tiki-taka jer je Pep odmah tražio igranje 'iz prve'. Okupila su se ukupno 23 nogometaša, od čega sedam uzbuđenih juniora koji su se željeli fotografirati s Guardiolom. 

Na prvom treningu nije bilo hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, koji je zbog reprezentativne akcije dobio produljeni odmor. Nije bilo niti ozlijeđenih Götzea i Schweinsteigera, a na odmoru su još Van Buyten, Robben, Shaqiri i Pizarro. Dante, Luiz Gustavo i Javi Martínez su na Kupu konfederacija.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • libeluli 27.06.2013.

    Samo da mi je znati kako će onom Robbenu promijeniti sebičnost u onoj njegovoj "svemirskoj" glavi

  • legenda99 27.06.2013.

    ne znam kako vi to tzv. novinari skupljate informacije i tu pisete lazi??? tih 5€ ce ici u fond za pomoc osobama nastradalim od poplave!! kako mozete onda napisati da ni zarada od tih 5€ nije zanemariva???? ako se vi novinarate zovete onda to moze svatko biti koji zna uplaliti PC????

  • AnteG 27.06.2013.

    naravno da je došlo malo ljudi jer svi shvaćaju kakav je ovo šarlatan! PA Bayern je na vrhu! s 7:0 razbijaju najjaču selekciju barcelone koju su ovi ikada imali u povijeeesti! :O Prestrašno i sad su se i pojačali još s jednim od najboljih mladih igrača na svijetu! Osvojili su sve što se osvojiti da prošle godine, a sada će ovaj šarlatan to sve uništiti svojim nerazumijevanjem u nogomet! DA čovijek nije imao messija u svojoj ekipi on ne bi trofeja u životu vidio!!! Ove godine će već potvrditi sve o čemu pišem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare