To je to što me zanima!

Bez odjeće u izolaciji: VanZant i suprug goli treniraju i kuhaju

Jedna od najljepših borkinja UFC-a Paige VanZant (26) i njezin suprug Austin Vanderford (30) koji se bori u Bellatoru, vrijeme u izolaciji krate na treningu i u kuhinji, a kako rijetko izlaze odlučili su ne prljati odjeću
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih MMA borkinja i njezin suprug na društvenim mrežama objavljuju slike s treninga i svakodnevnog života, a kako slike odmiču tako oni imaju sve manje odjeće. Došli su do tog trenutka kad su trenirali goli, a Paige je kuhala u stilu 'golog kuhara' Jamieja Olivera te je na sebi imala samo pregaču.

- Radimo li ovo kako treba? - napisala je Paige na profilu i izazvala lavinu lajkova i komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U improviziranoj teretani treniraju svaki dan, a sad su odlučili unijeti novi element u svakodnevne treninge. Austin je radio zgibove, a na sebi je imao samo patike, dok je Paige bila na pilates lopti. A nakon toga su sve nastavili u kuhinji, samo je VanZant odjenula pregaču kako se ne bi uprljala.

U nešto manje od 24 sata par je dobio više od 250.000 reakcija na slike. Podsjetimo, Paige je u siječnju prošle godine slavila u 'okršaju ljepotica' protiv Rachel Ostovich, dok je njezin suprug zadnji put slavio protiv Bozinyana u studenom prošle godine, a još u karijeri nema poraza uz devet pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 02.04.2020.

    Ne znam kako ga nije sram bit pred zenskom gol tako, to mogu jedino ovi sa velikom alatkom.

  • nickkobalt9 02.04.2020.

    preseravanje plus zarada

  • 02.04.2020.

    jel to ovaj drzi dzepni rjecnik umjesto kuharice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare