To je to što me zanima!

Bez poteškoća: Đoković protiv Nadala u polufinalu R. Garrosa

Prvi i treći nositelj Novak Đoković, odnosno Rafael Nadal međusobni okršaj u polufinalu Roland Garrosa izborili su bez izgubljenog seta protiv Haasa i Wawrinke
Vidi originalni članak

U preostala dva četvrtfinalna meča u Roland Garrosu u srijedu nije bilo nikakvih iznenađenja pa su tako Novak Đoković i Rafael Nadal izborili plasman  u polufinalu drugog Grand Slama sezone.

Prvi i treći nositelj turnira lakoćom su prošli među posljednjih četiri ne izgubivši nijedan set, a za finale će se boriti međusobno.

Srpski tenisač pobijedio je njemačkog veterana Tommyja Haasa (35) 6-3, 7-6(5), 7-5, a Španjolac je pak imao još lakši posao svladavši Švicarca Stanislasa Wawrinku 6-2, 6-3, 6-1 za manje od dva sata igre.

Đoković je ove sezone na zemlji već pobijedio Nadala, svladavši ga u finalu Monaca, prekinuvši Španjolčevu dugogodišnju dominaciju u Kneževini.

U prvom polufinalu igrat će četvrti nositelj Španjolac David Ferrer i šest nositelj Francuz Jo-Wilfried Tsonga.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • malosunce_1 06.06.2013.

    Znam da svi daju prednost Novaku, imaju i razloga. Prvi igrač svijeta, motiviran da osvoji RG, dobio Nadala u Monte Carlu, itd. To sve stoji i poštujem to. Novaku svaka čast na tim rezultatima. ALI... Rafaela Nadala, sedam puta pobjednika RG-a, pod idealnim vremenskim uvjetima za njega (a za petak je najavljeno upravo to - toplo vrijeme, sunce, uz lagani vjetrić) nikako i nikad ne smijemo podcjenjivati i otpisivati. Jer mi zapravo ne znamo kako će i jedan i drugi taj dan igrati, bez obzira na igre koje su pokazivali dosad. I jedan i drugi znaju kako pobijediti, obojica su izvandredni igrači, ali moram priznati da bi se podcjenjivanje Nadala moglo obiti u glavu, kako i nekim Novakovim navijačima, tako i njemu samome ukoliko će to raditi.

  • dusansk 06.06.2013.

    Živi bili pa videli, moja prognoza je 3:1 za Novaka, povest' će 2:0 (kao u Wimbledonu) odmorit 3. set pa završit' posao u četvrtom !!! Provereni recept !!!

  • Fedal_1 06.06.2013.

    Vamos Rafa <3!!!!! Pokazi mu kako se igra tenis!

Komentiraj...
Vidi sve komentare