To je to što me zanima!

Lijepa gesta: Bolivijac se na terenu naklonio Ronaldinhu

Dok su se igrači dviju momčadi međusobno pozdravljali, za razliku od svojih suigrača, on se, umjesto da pruži ruku Ronaldinhu, brazilskom čarobnjaku naklonio
Vidi originalni članak

Uoči početka utakice Cope Libertadores između brazilskog Atletico Miniera i bolivijske momčadi The Strongest, igrač gostiju Joe Torrico zaradio je ogroman pljesak jednom neočekivanom gestom.

Dok su se igrači dviju momčadi međusobno pozdravljali, za razliku od svojih suigrača, on se, umjesto da pruži ruku Ronaldinhu, brazilskom čarobnjaku naklonio. 

Ronaldinho se skromno nasmijao i zagrlio svog suparnika nakon čega su razmijenili par riječi. Njegov Miniero na kraju je slavio 2:1.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Aguero87 12.03.2013.

    Čovijek koji je izvlačio šešir iz zeca :D :D Nije bilo kraja njegovim idejama, tko je njemu brojao golove? Čovijek dođe na utakmicu prođe 10 igraca, ako mu se da onda postigne gol, ako nece namjesti 2-3 gola, smjesak na licu, trikovi u glavi, dribling u nogama, dođe porazi i ode... Protivnički navijači samo slegnu ramena i kažu: To je Ronaldinho! Skoro im i nije žao kad im on da gol, jer on je jedan jedini! Nema obrane za njega.. Napadni ga, prođe te, pusti ga, da ti gol... Hvala za sve!

  • muljanin 12.03.2013.

    Uz "pravog" Ronalda najjači igrač na ovim prostorima

  • Osa_1 12.03.2013.

    Ja uvijek kad je riječ o R10 ponavljam ko papiga, ako ti se cijeli S. Bernabeu poklonio a ti igraš za najljuće rivale, znaš da si najveći ikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare