To je to što me zanima!

Bezjak ponovno u Rijeci: 'Imam nedovršenog posla u Hrvatskoj'

POJAČANJE ZA NASLOV? Rijeka je do kraja sezone na posudbu dobila Darmstadtovog Romana Bezjaka. Slovenski napadač vratio se u klub nakon samo pola godine boravka u Bundesligi
Vidi originalni članak

Rijeka je potpisala i treće pojačanje za proljetni dio sezone gdje se bore za naslov prvaka. Poslije Darija Župarića i Ante Kulušića na Rujevicu stiže stari znanac, slovenski napadač Roman Bezjak (27).

Nakon što je propao senzacionalni transfer Nikice Jelavića, Matjaž Kek trebao je napadačko pojačanje i dobio ga je.

Bezjak je stigao u Rijeku na posudbu do kraja sezone iz njemačkog Darmstadta u koji je otišao koncem kolovoza 2016. za 2,4 milijuna eura.

Iako je bio najskuplje pojačanje u povijesit kluba, nije se nametnuo u Bundesligi - u 12 utakmica nije zabio niti gol.

- Drago mi je što sam se vratio u Rijeku koju smatram svojim gradom i klubom. Ovdje sam se uvijek dobro osjećao i pružao odlične igre. Ispalo je u ovom trenutku najbolje moguće za mene jer u Rijeci imam nedovršen posao kojeg ćemo vjerujem ostvariti u drugom dijelu sezone - rekao je Bezjak za službene stranice Rijeke.

U sedam je ligaških utakmica zabio isto toliko golova i trenutno je četvrti strijelac lige uz tri gola manje od lidera Soudanija iz Dinama. 

Tako će u idućih šest mjeseci Bezjak dobiti šansu za osvajanje HNL-a, kao i povratak titule najboljeg strijelca lige.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • dr.House 14.02.2017.

    Nemas ti nedovrsena posla,nego ti nedoataje kvalitete za ozbiljniju ligu

  • Josip Joe Milovich 14.02.2017.

    Možda nije za Bundesligu ali za HNL je klasa. Svaka čast Rijeci, odličan prijelazni rok za njih, imaju ekipu za prošetati se ligom na proljeće. Sad hoće li im biti dozvoljeno da uzmu naslov to je veliko pitanje.

  • danec 14.02.2017.

    Svaka čast Rijeka. Ovo vam je baš brutalno pojačanje. Jebo jelavica. Od početka sam tvrdio da bi vam samo narušio atmosferu. A prihvatio je odmah bolju ponudu, a priča da je ostao radi školovanja djece je priča za malu djecu. Nije im jacki chan ćaća pa da vole kinu. Nego jela voli dolare. Svaka čast za bezjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare