To je to što me zanima!

Bi li Bilić-boysi konkurirali za vrh da igraju na SP-u?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bilić i dalje žali za neplasmanom u Južnu Afriku, a njegovi igrači blistaju u Europi. Da su na SP-u bi li se mogli nositi sa Španjolskom, Brazilom, Italijom?
Vidi originalni članak

Što se više približava Svjetsko prvenstvo sve nam je više žao što nismo tamo, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić nakon predstavljanja novog dresa za novi kvalifikacijski ciklus.
Izbornik u utrci za SP u Južnoj Africi nije imao sreće za ozljedama svojih igrača što se na kraju pokazao ključnim faktorom podbačaja. Ti isti momci ove polusezone jednostavno blistaju. Kako ih je krenulo, zapitamo se kako li je moguće da jedan finalist Lige prvaka Ivica Olić, polufinalist Eurolige Mladen Petrić ili Tottenhamov trojac ne igra na najvećoj nogometnoj smotri. Uprave su te momčadi na krilima naših igrača postigle značajne uspjehe ove sezone. Ivica Olić bio je Van Gaalov spasitelj nebrojeno mnogo puta u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Petrić je bio na pragu da postane junak HSV-a protiv Fulhama, no njegov gol nije bio dovoljan. Tottenham se ove sezone preporodio i ušao u Ligu prvaka prvi put nakon 1961. Modrić, Kranjčar i Ćorluka odigrali su značajnu ulogu. No, to je samo dio igrača koji je blistao. Tu su Šimunić u Hoffenheimu, Jelavić u bečkom Rapidu, Schalkeov Rakitić te Srna koji je osvojio ukrajinski naslov. S takvim kadrom, bi li reprezentacija mogla konkurirati velikanima poput Španjolske, Brazila, Argentine...da su se plasirali na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi?

Idi na 24sata

Komentari 38

  • plavi1988 08.05.2010.

    da smo tamo minimumbi bili u cetvrfinale a dalje bi odlucivale sitnice

  • Lihto 08.05.2010.

    Štimca za izbornika.On bi doneo red i bol u repku!

  • Subi 08.05.2010.

    ma kakva vele sila u nogometu!! imamo solidnu ekipu to da, ali da smo velesila to sigurno ne! par puta u povjesti naguzimo neke velike momčadi kao Njemačku i Englesku i odmah smo nogometna velesila!! sada da odigramo 10 tekmi protiv Njemake ili Engleske ziher gubimo najmanje 7 od 10!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare