To je to što me zanima!

Biciklirao od Južne Koreje do Anfielda pa ostao bez ulaznice

Jungyu Lee se okrenuo i otišao do prvog puba. Ispred je naslonio svoj bicikl na kojem je na prednjem dijelu stajao natpis Liverpoolove himne 'You'll never walk alone'. Vijest je stigla i do Liverpoola
Vidi originalni članak

Sjeo je na bicikl i nakon 235 dana kroz 12 zemalja stigao je do Engleske i Anfielda gdje igra omiljeni mu Liverpool. Prešao je Južnokorejac više od 15.000 kilometara da bi došao pred stadion i saznao da su sve karte raspordane.

Jungyu Lee se okrenuo i otišao do prvog puba. Ispred je naslonio svoj bicikl na kojem je na prednjem dijelu stajao natpis Liverpoolove himne 'You'll never walk alone' i odgledao utakmicu s lokalnim navijačima na televiziji.

Čekaj, evo ti besplatne karte i obilazak Anfielda

Vijest je stigla i do Liverpoola koji je napravio sjajan potez. Kad su na Anfieldu čuli što je napravio, odmah su mu osigurali ulaznicu za Liverpoolovu utakmicu protiv Totttenhama 11. veljače zajedno s besplatnim obilaskom stadiona.

- Sretan sam što ću ipak gledati Liverpool uživo. Uh, samo da ne moram više biciklirati - rekao je mladić koji je na biciklu prošao Kinu, Mongoliju, Rusiju, Kazahstan, Estoniju, Latviju, Litvu, Poljsku, Češku, Njemačku i Nizozemsku kako bi došao do Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 02.02.2017.

    sretnik toliko km prešao i onda ostao bez ulaznice

  • zi_zippo 02.02.2017.

    e to je ljubav prema klubu a na laprdati poput mene na 24sata

  • gilty 02.02.2017.

    uzalud vam trud svirači ;p

Komentiraj...
Vidi sve komentare