To je to što me zanima!

Biciklist (26) tragično poginuo: Izletio sa staze i pao u provaliju

Detalji nesreće nisu poznati, osim da se dogodila u petoj etapi utrke Tour de Suisse, a Mäder je izletio sa staze u provaliju. Prevezen je u lokalnu bolnicu, a idućeg je dana preminuo od posljedica ozljeda
Vidi originalni članak

Švicarski biciklist Gino Mäder preminuo je u 27. godini života od posljedica koje je zadobio tijekom etape utrke Tour de Switzerland. Smrt biciklista potvrdila je njegova ekipa Bahrain Victorious.

- Unatoč najboljim naporima nevjerojatnog osoblja u bolnici Chur. Gino se nije mogao izvući iz ovog izazova. Osim što je bio izuzetno talentiran biciklist, Gino je bio inspiracija dsvima nama svojim talentom, predanošću i entuzijazmom. Ekipa Bahrain Victorious utrkivat će se njemu u čast. Sjetit ćemo ga se u svakoj utrci.

Do nesreće je došlo na petoj etapi Tour de Suissea, koja se održala u četvrtak. Detalji nesreće nisu poznati, osim da je Mäder izletio sa staze, odletio u provaliju i preminuo od posljedica ozljeda.

Odmah je primio liječničku pomoć, a zatim je helikopterom prevezen u lokalnu bolnicu. Nažalost, nije mu bilo spasa.

- Gino, hvala ti na svijetlu, radosti i osmijehu koji si uvijek donosio sa sobom. Nedostajat ćeš nam kao biciklist i kao osoba - dodali su iz Bahrain Victorius ekipe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zagreb u srcu 16.06.2023.

    Pa zašto nije provalija ogradjena,tako da ako i netko izleti sa staze da ga zaštopa neka zaštita?!!!??

  • Roko_Prč 16.06.2023.

    Ko nije vozio cestovni bajk 75-80 km/h ne zna koliko te malo dijeli od ovako nečega strašnog, voziš na 23-ici, odvojiš se od ceste bukvalno, počivaj u miru ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare