To je to što me zanima!

BiH angažirala novog izbornika: Milošević na klupi 'zmajeva' i želi pozvati Špikića i Galešića!

Milošević je posljednji angažman imao prije gotovo dvije godine u ljubljanskoj Olimpiji, a ranije je vodio i Partizan. Na klupi će naslijediti Mehu Kodru, koji je 'trajao' samo dvije utakmice kao izbornik 'zmajeva'
Vidi originalni članak

Savo Milošević (50) novi je izbornik Bosne i Hercegovine, jednoglasno je odlučeno na sjednici izvršnog odbora nogometnog saveza BiH.

Milošević će na poziciji izbornika naslijediti Mehu Kodru, koji je 'trajao' samo dvije utakmice na klupi BiH. Kodro je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo izgubio od Islanda 1-0 i pobijedio Lihtenštajn 2-1. 

NOVA PROMJENA Bosna i Hercegovina smijenila izbornika nakon dvije utakmice

'Zmajevi' su nakon tih rezultata dosta daleko od plasmana na Europsko prvenstvo. Nakon šest utakmica imaju jednako toliko bodova i predzadnji su u skupini J. Milošević će postati treći trener koji će voditi Bosnu i Hercegovinu u ovom ciklusu kvalifikacija, a izbornik je prije Kodre bio Faruk Hadžibegić.

ODRADIO TEK DVIJE UTAKMICE Bivši izbornik BiH ogorčen nakon smjene: Pa ovo nema veze s nogometnim razlozima!

Milošević je bio jedan od najboljih srpskih nogometaša, igrao je na poziciji napadača, a trenersku karijeru počeo je 2011. godine kao pomoćni trener u stožeru Crne Gore. Zatim je bio trener Partizana od 2019. do 2020., a posljednji angažman imao je u ljubljanskoj Olimpiji prije gotovo dvije godine.

U trenerskoj karijeri je pobijedio 50 od 83 utakmice uz 11 remija i 22 poraza. S Partizanom je osvojio i Kup.

DEBAKL 'ZMAJEVA' U KVALIFIKACIJAMA Bh. mediji: Umišljene zvijezde prošle bez izjava! Izbornik: Ima još šanse za direktan plasman...

BiH mediji tvrde kako Milošević već ima dvije želje s kojima bi obogatio igrački kadar. Radi se o krilu Dinama, Dariju Špikiću, koji je odigrao 34 utakmice za mlade uzraste Hrvatske. Uz njega je još želja novog izbornika, tvrde susjedni mediji, i Niko Galešić, koji je zabio nevjerojatan gol za Rijeku u HNL-u u devetom kolu HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mladenović 29.09.2023.

    Sve najbolje Savo

  • Arnold J. Rimmer 29.09.2023.

    nisam ni znao da je Špikić Bosanac

  • mahoona 29.09.2023.

    Mnogo me bre interesuje ovaj sava. Jao breeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare