To je to što me zanima!

BiH ostaje doma: C. Ronaldo odveo je Portugalce na Euro!

Portugal je pobijedio 6-2, a C.R. zabio je dva gola. Bosanci su tako i drugi put u nizu propustili veliko natjecanje poslije dodatnih kvalifikacija i to od istog suparnika
Vidi originalni članak

Za reprezentaciju se nadavao golova i golova, ali ostao je nedorečen u portugalskom dresu, do utorka navečer! Cristiano Ronaldo rastužio je susjednu nam BiH, a Portugal je odveo na Europsko prvenstvo. 

Prva utakmica u Zenici završila je bez golova, a u Lisabonu se na prvi čekalo samo osam minuta. Cristiano je namjestio loptu na nekih 30 metara i savršeno pogodio. Nani je 15-ak minuta kasnije zabio još ljepši sa skoro iste udaljenosti. Misimović je do kraja poluvremena smanjio iz penala, ali je već početkom nastavka Ronaldo opet pogodio mrežu. Praktički je sve bilo gotovo u idućem napadu kad je Lulić dobio drugi žuti iako je Spahić u 65. opet donio kakvu takvu nadu golom za 3-2. Sa 10 igrača Bosanci nisu mogli, a do kraja utakmice Portugal je samo uljepšao rezultat, precizni su bili Veloso i Postiga dvaput.

Treba istaknuti i puno sudačkih pogrešaka na obje strane.

- Sretan sam. Uspio sam dati dva gola i pomoći svojoj reprezentaciji. Cijenimo ovu pobjedu protiv veoma teškog protivnika. Sada možemo uživati u rezultatu, opustiti se i otići u svoje klubove. Kvalificirali smo se na Euro 2012. sa velikom ambicijom i odlučnošću - rekao je C.R. nakon utakmice.

Bosanci su tako i drugi put zaredom propustili veliko natjecanje poslije dodatnih kvalifikacija i to od istog suparnika. Portugal je jači bio i u doigravanju za SP 2010. godine...

OVDJE pogledajte sažetak utakmice.

Portugal – Bosna i Hercegovina 6-2 (Ronaldo 8, 53, Nani 24, Postiga 72, 82, Veloso 80 / Misimović 41 – 11 m, Spahić 65)

Idi na 24sata

Komentari 248

  • sakiboy 17.11.2011.

    Sad skandirajte Messi,Messi,!!!

  • Kovacccc 16.11.2011.

    A kako bi volio da se sastanete na EP sa Portugalcima, pa da vidim onda komentare. Nazalost to je nemoguce jer ih necete dobit u grupi, a u nokaut fazu necete proci. Bicete ko Dinamo u LP. Zivi bili pa vidjeli :)

  • slavko00001 16.11.2011.

    ii 6-2 prvi set za portugal krece bosna sa servisom u drugom setu ....uuuuuups greska ipak to nije bio davis kup

Komentiraj...
Vidi sve komentare