To je to što me zanima!

Bijes u Milanu: Kaku će uništiti kao i Van Bastena!

Iz Milana su se oglasili priopćenjem u kojem su izrazili zabrinutost načinom na koji protivničke obrane pokušavaju zaustaviti Brazilca Kaku
Vidi originalni članak

U Milanu su bijesni. Kaka je ozlijeđen, neće moći igrati protiv Catanije, a u cijeloj priči klub sa San Sira vidi dobro smišljen plan.
- Kaku konstantno fauliraju, ali to nikad ne radi isti igrač dva puta zaredom. Oni koji ga fauliraju stalno se izmjenjuju i na taj način naši protivnici pokušavaju zbuniti suce. Kad je tako, sudac se teško odlučuje dati nekome žuti karton. To je stvarno prljava i dobro isplanirana strategija - stoji u klupskom priopćenju.
Iako nitko ne može garantirati da protivnički treneri planiraju kako faulirati najboljeg svjetskog igrača, to nije i nemoguća opcija. Nešto slično događalo se i Marcu Van Bastenu, kojeg su u njegovim najboljim danima braniči mogli zaustavljati isključivo faulima. To su i činili, a zbog ozljeda je veliki Nizozemac morao napustiti profesionalni nogomet kad je imao nepunih 29 godina.
- Danas se Kaki događa ono što se nekada događalo Van Bastenu. A baš su takvi fauli glavni razlog što je Marco bio psihički i fizički uništen i zbog toga je završila karijera jednog fenomenalnog igrača. Naša je misija ne dopustiti da se isto dogodi Kaki - odlučni su u zaštiti svoga igrača čelnici Milana.
Kaka neće igrati protiv Catanije, no nije i jedini koji će propustiti ovu prvenstvenu utakmicu. Ozlijeđeni su i Kakha Kaladze i Andrea Pirlo, a neće zaigrati ni Nesta i Dida. Naravno, miljama daleko od terena je i teško ozlijeđeni Ronaldo, što u zbroju čini - pola momčadi. Ancelottiju neće biti lako...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare