To je to što me zanima!

Bikiće ispitala policija zbog nasilja na letu u Australiju!

Braću Bornu i Tina Bikića policija je u Melbourneu privela na ispitivanje zbog svađe s još jednim putnikom i naguravanja s osobljem tijekom leta
Vidi originalni članak

Borna i Tin Bikić ponovno su u glavnim ulogama nakon novih neugodnosti tijekom leta za Melbourne. Trener i dečko australske tenisačice Jelene Dokić tijekom leta prema Australiji sukobili su se najprije s putnicima, a nakon toga i s osobljem zrakoplova. Jedan od putnika prigovorio je Tinu, dečku nekada uspješne srpske tenisačice, da mu stalno lupa po sjedalu, nakon čega su se braća verbalno sukobila s putnikom. Reagiralo je i osoblje, a ubrzo je došlo i do naguravanja u zrakoplovu. Osoblje je nakon toga obavijestilo policiju, koja je pri slijetanju u Melbourn dočekala incidentnu hrvatsku braću i privela ih na ispitivanje. Nakon kratkog razgovora u prostorijama policije teniski 'stručnjaci' pušteni su bez podizanja optužnice.
Jelena Dokić putovala je na kvalifikacije Australina Opena, a braća su se potrudila da u prvi plan iskoči njhova incidentna narav dok je Jelenin uvjerljivi poraz od Izraelke Peer na turniru u Hobartu pao u drugi plan.
Tenisačica srpskog podrijetla nekada je bila četvrta tenisačica svijeta, a nakon što je brigu o njezinoj karijeri preuzeo Borna Bikić, Dokićka je neobjašnjivo nestala s karte najboljih svjetskih tenisačica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HBCRO 14.01.2010.

    Nisu upropastili samo Jelenu Dokić nego i Karolinu Šprem.Cura koja je nekad bila 18 na svijetu i pobijedila Venus WIlliams u Wimbledonu se već par godina pokušava vratiti.Jedan brat hoda sa Jelenom a jedan je prije bio sa Karolinom.

  • jetti 14.01.2010.

    Kao 1. Jelena Dokić ne igra pod srpskom zastavom, već australskom, kao 2. nije došla igrat kvalifikacije već je u glavnom turniru, kao 3. nakon nestanka se vratila u top 50 WTA ljestvice, 4. prošle godine igrala četvrtfinale Australian Opena... 5. bolja je od svih hrvatskih \"tenisačica\"

  • anariva 14.01.2010.

    kako ti mangupi kontroliraju Jelenu nikad mi nece biti jasno i kako ih vec nije otkacila, sem ako su je navukli na neko zlo i sad je imaju u sahu. Tiposi su krete.., ali sto se moze, sama ih je odabrala. Steta za takav talent, svaka godina s njima je izgubljena godina. Koliko mediji u hrvatskoj znaju uopce o njima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare