To je to što me zanima!

Bila je prvakinja u snowboardu, sad je u polufinalu R. Garrosa

Sraz dvije debitantice u četvrtfinalu Grand Slama bio je pun preokreta, Zidanšek, 85. tenisačica svijeta, vodila je s 1-0 u setovima i 4-2 u drugom, ali tek s 8-6 u trećem ostvarila uspjeh karijere
Vidi originalni članak

Slovenka Tamara Zidanšek (23) stigla je do polufinala Roland Garrosa pobijedivši nakon velike borbe Španjolku Paulu Badosu sa 7-5, 4-6, 8-6. 

Zidanšek je postala tek druga Slovenka s polufinalom Grand Slama, a Mima Jaušovec je 1977. godine osvojila Roland Garros. 

Sraz dvije debitantice u četvrtfinalu Grand Slama bio je pun preokreta, Zidanšek, 85. tenisačica svijeta, vodila je s 1-0 u setovima i 4-2 u drugom, ali je 35. igračica svijeta Badosa potom dobila šest gemova u nizu.

DVA GEMA PRIJE KRAJA Mladi Talijan predao meč protiv Novaka: Nisam bio ozlijeđen, više nisam mogao osvojiti gem BRANITELJI NASLOVA Rafa i Swiatek u 1/4 finala RG-a

Potom je bivša trostruka juniorska slovenska prvakinja u snowboardingu kod 6-6 u trećem spasila tri "break-lopte", a potom iskoristila drugu meč loptu za najveći uspjeh u karijeri.

Slovenka će u polufinalu igrati s boljom iz dvoboja Kazahstanke Elene Rybakine i iskusne Ruskinje Anastasije Pavljučenkove.

Nažalost, hrvatska tenisačica Darija Jurak poražena je s partnericom Slovenkom Andrejom Klepač, u četvrtfinalu ženskih parova  Hrvatsko-slovenska kombinacija izgubila je od američko-poljskog para Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek 3-6, 2-6. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • __Che__ 09.06.2021.

    tako mlada a vec slovenka

  • Oldham Athletic 08.06.2021.

    ženski tenis je komedija. to što neka 452. na svijetu dođe u finale nije neka senzacija nego samo činjenica da one prve na tablici su potpuno isto loše kao i ova 500.ta samo su slučajno nekada imale malo manje loš dan. sve su isto beskorisne

Komentiraj...
Vidi sve komentare