To je to što me zanima!

Bild: Balić je rukometni Ronaldinho, ali HSV je jači

HSV ima vrlo jaku momčad i oni su favorit u ovoj utakmici. Bundesliga je najjača svjetska liga, a HSV je viceprvak, tvrdi Ivano Balić
Vidi originalni članak

Novinar njemačkog dnevnog lista Bild nije škrtario s komplimentima na račun najboljeg svjetskog rukometaša i vođe hrvatske reprezentacije u najavi utakmice Lige prvaka između HSV-a i Portland San Antonija.
"Ivano Balić je rukometni Ronaldinho. Majstorije koje Brazilac u dresu Barcelone radi nogom, Balić rukama radi na rukometnom terenu. Duga kosa i tetovaže njegov su zaštitni znak", piše novinar Bilda.
Nijemac, međutim, tvrdi da i Balićeva čarolija ima granice. S Portlandom tako trenutačno zauzima samo četvrto mjesto u španjolskom prvenstvu, sa šest bodova zaostatka iza vodećeg Ciudad Reala. Šanse za naslov u Španjolskoj ravne su nuli te Portland priliku za trofej vidi u rukometnoj Ligi prvaka.
Ivano Balić navodno je vrlo zabrinut uoči predstojećeg dvoboja s HSV-om u Color Line Areni.
- HSV ima vrlo jaku momčad i oni su favorit u ovoj utakmici. Bundesliga je najjača svjetska rukometna liga, a HSV je viceprvak. Ovaj put će biti znatno teže nego kad smo Flensburg pobijedili 30-22 - objasnio je hrvatski reprezentativac.
"Na ljeto će se Balić oprostiti od Pamplone nakon još jedne propale sezone i otići u RK Zagreb”, zaključuje novinar Bilda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • triff 01.03.2008.

    E KAD BI BILA ISTINA DA CE DOC U ZAGREB

Komentiraj...
Vidi sve komentare