To je to što me zanima!

Bild: Queens Park Rangers se raspitivao za Mladena Petrića

Njegova nova destinacija još uvijek nije poznata, a Sport Bild donosi informaciju kako bi 31-godišnji povremeni hrvatski reprezentativac mogao završiti na Otoku
Vidi originalni članak

Sport Bild u novom broju donosi temu o nogometnim zvijezdama koje bi ovo ljeto mogle napustiti Bundesligu. Uz Ballacka, Wiesea, Raula, Kagawu, Podolskog i Pizarra, na popisu je i hrvatski napadač HSV-a Mladen Petrić...

Već je neko vrijeme poznato da Petrić, kojem na ljeto istječe ugovor, neće produljiti suradnju s hamburškim klubom. Njegova nova destinacija još uvijek nije poznata, a Sport Bild donosi informaciju kako bi 31-godišnji povremeni hrvatski reprezentativac mogao završiti u engleskoj Premierligi.

“Za napadača HSV-a već se ranije neslužbeno raspitivao Queens Park Rangers. Petrić je poznat u Premierligi jer je s Hrvatskom izbacio Englesku iz utrke za Euro 2008. godine”, navodi njemački sportski tjednik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MateoMlikota 18.04.2012.

    KAKO BI HSV BILA FINA EKIPICA DA NISU PRODALI VAN DER VARTA I MNOGE TALENTE ... P.S HSV JE JEDINI KLUB KOJI NIKAD NIJE ISPAO IZ 1.BUNDESLIGE !!

  • garesnicki_boy 18.04.2012.

    nek ide negdje u englesku nek se naigra još koju godinu i super...

Komentiraj...
Vidi sve komentare