To je to što me zanima!

Bild: Seksi Blanka jedna od obilježja godine na zalasku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njemački Bild u izboru za najprivlačnije osobe iz svijeta sporta uvrstio je Blanku Vlašić, ali prvo mjesto drži neponovljiva 'sportašica' Nives Drpić
Vidi originalni članak

Krajem svake godine časopisi cijelog svijeta pozabave se brojnim izborima najboljih, najskupljih, najvećih promašaja i ostalih naj kategorija. U svijetu sporta obično se biraju najbolji sportaši minule godine, no njemački Bild sport je doživio malo drugačije. Tako su u izboru naslovljenom: "Bila je to 2009: Seksi sportske zvijezde",  nabrojali, po njima, najprivlačnije sportaše i sportašice koji su obilježili 2009. godinu. U tom izboru uvjerljivo prvo mjesto drži 'sportašica' Nives Drpić, inače kolumnistica tog lista. Naravno, Nives je mjesto zaslužila zbog supruga Dine kojeg su označili najvećom zvijezdom drugoligaša Karlsruhea.
"Nives je seksi zvijezda koja će zadržati navijače Karlsruhea na stadionu iako nije sportašica. Gospođa Drpić svako malo nas razveseli novim fotografijama", piše Bild.
Visoko je pozicionirana i najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić, a Bild posebno pamti njezin ples u finalu Svjetskog prvenstva pa su uz njezino ime priložili atraktivnu sliku s hrvatskom zastavom ispod struka.
"Doista lijep stražnji pogled na svjetsku prvakinju", piše Bild o lijepoj Splićanki. Među seksi sportašima koji su obilježili 2009. našli su se i Cristiano Ronaldo, djevojka Lewis Hamiltona, Ze Roberto...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nizozemac 26.12.2009.

    Ako je Blanka sexi a sto je Nives onda?

  • matan 26.12.2009.

    zene su suuuuuuuuupeeeeeeeeeerrrrr...ali ovaj ronaldo?????????

  • njonjo 25.12.2009.

    Otkad je prostitucija sport?, zato je Nives prva

Komentiraj...
Vidi sve komentare