To je to što me zanima!

Bilen i Vicelich bez finala SP-a, San Lorenzo igra protiv Reala

U dresu novozelandskog Auckland Cityja nastupaju Ivan Vicelich i Mario Bilen, ali najviše što su mogli protiv argentinskog San Lorenza jest odlazak u produžetke
Vidi originalni članak

Dobar je otpor pružio Auckland City u dvoboju sa San Lorenzom, no južnoamerički prvak uspio je nakon dodatnih pola sata igre doći do pobjede 2-1, čime je izborio finale klupskog SP-a. 

Pablo Barrientos doveo je Argentince u vodstvo u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, ali Španjolac Angel Berlanga u 67. minuti pogodio je za 1-1, dovoljno da novozelandski klub izbori produžetke. 

Tamo je više snage bilo u nogama igrača San Lorenza, gol za 2-1 zabio je Mauro Matos u 93. minuti, pa će u subotnjem finalu klupskog svjetskog prvenstva Real Madrid igrati protiv San Lorenza

Ivan Vicelich, novozelandski Hrvat, i Mario Bilen, bivši član Cibalije, Hrvatskog dragovoljca, Slavena i Zadra, odigrali su svih 120 minuta za poražene, a u subotu će u Marrakechu igrati za treće mjesto protiv Cruz Azula. 

Auckland je do te utakmice stigao nakon što je pobijedio Moghreb Tetouan i ES Setif, dva afrička predstavnika na SP-u. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Gladijajator_1 18.12.2014.

    općenito gledajući, klubsko svjetsko prvenstvno je po meni najbezveznije natjecanje koje postoji..ništa što u sebi sadrži 'svjetsko prvenstvo' nema ovako loše posloženu formu natjecanja. Nema ništa što bi privuklo širu publiku, dosadno je. p.s, nemojte mislit da pokušavam diskreditirati real madrid, ni najmanje, sretno im u finalu, nego mi je to natjecanje oduvijek bilo bezvezno.

  • palermo_1 18.12.2014.

    Ajmo Real Madrid još jedan trofej više u vitrini. Real 4 ever.

  • kristijan5555 18.12.2014.

    ahaha kakva slika xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare