To je to što me zanima!

'Bile' dočekao Niko Kranjčar, Tudor: Ima i u Dnjipru mana...

Dnjipro je vrlo kvalitetna momčad i izraziti je favorit u ovoj utakmici. No, kao svaka momčad i oni imaju svoje mane, a mi ćemo ih pokušati iskoristiti, rekao je Tudor
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka odradili su i prvi trening na Olimpijskom stadionu u Kijevu gdje ih sutra očekuje prva utakmica četvrtog pretkola Europske lige protiv Dnjipra .

- Pogledao sam četiri utakmice Dnjipra. To je vrlo kvalitetna momčad i izraziti je favorit u ovoj utakmici. No, kao svaka momčad i Dnjipro ima svoje mane, a mi ćemo ih pokušati iskoristiti. Ako naše vrline budu na potrebnoj razini, onda ćemo i mi imati svoje šanse - rekao je trener Hajduka, Igor Tudor pred okupljenim novinarima koje je zanimalo hoće li zaigrati Artem Milevski :

- Bit će među 18 igrača, ali nije još uvijek na svom maksimumu . Imao je dugačku pauzu, ali svi znamo o kakvoj se klasi igrača radi. Nastavi li raditi kao što radi s nama od kada je došao vrlo ćemo brzo svi skupa vidjeti pravog Artema - pojasnio je Tudor.

Zanimljivo je kako je 'bile' na ukrajinskom stadionu dočekao Niko Kranjčar koji je još uvijek član kijevskog Dinama . Hrvatski je reprezentativac zaželio sreću svom bivšem klubu u borbi za Europsku ligu .

Idi na 24sata

Komentari 38

  • hard core 20.08.2014.

    Hajduče Haaajduučeee kunemo se u te kad te u svit baacee

  • mashograd 20.08.2014.

    Volio bi da nas Tušo šokira i posloži jednu povučeniju, defanzivniju verziju. Jer iskreno, ako ćemo igrati kao do sada, prsa o prsa, biti će to show program. A možda i nije loše, tko zna... nek oni zabiju 3 iz 20 prilika, mi 2 iz 5 :D hahaha samo hrabro bijeli. Jedino bitno je da date sve od sebe, i mirni dođete doma. Kad znaš da si dao maksimum, sve ostalo je nebitno.

  • 20.08.2014.

    SRETNO SVIM NAŠIM PREDSTAVNICIMA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare