To je to što me zanima!

'Bili' predstavili rođendanski dres i najavili nove sponzore

Posebnu vrijednost imaju 'drugi' i 'treći' dres, koji će nositi zlatnu oznaku 105, dok će prva garnitura zadržati postojeći izgled, jer na ljeto dolazi nova, kažu u Hajduku
Vidi originalni članak

Kao uvertiru u veliki tjedan, tijekom kojeg će obilježiti 105. rođendan kluba, Hajdukov marketing predstavio je limitiranu seriju proizvoda s oznakom 105, koja se od danas nalazi u prodaji u klupskoj suvenirnici na stadionu.

- U suradnji s 9 dobavljača, predstavljamo 12 programa i preko 50 proizvoda s oznakom ovog 'malog jubileja'. Serije su limitirane, a cijene proizvoda ostaju iste kao i do sada - otkrio je direktor Hajdukova marketinga Aljoša Bašić i dodao:

- Posebnu vrijednost imaju 'drugi' i 'treći' dres, koji će nositi zlatnu oznaku 105, dok će prva garnitura zadržati postojeći izgled, jer na ljeto dolazi nova. Naš tehnički sponzor izašao nam je u susret, preko reda nas je ubacio u proizvodnju, a dresovi su stigli zrakoplovom, kako bi se što prije našli u prodaji. Želja nam je bila da našim navijačima i svima koji vole Hajduk, za rođendan ponudimo nešto što odskače od postojećeg programa.

Bašić je izuzetno zadovoljan odazivom navijača i novih sponzora.

- Broj članova raste iz dana u dan i na to smo posebno ponosni, kao i na nove sponzore i partnere. Već sljedećeg tjedna krećemo s novim potpisima ugovora. Dosta je novih partnera i sponzora koji nas podržavaju i u tjednu u kojem obilježavamo 105. rođendan potpisat ćemo nekoliko novih ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Tata dominacija 05.02.2016.

    Jel novi sponzor one posađene malsine kod stadiona? hahahahaha

  • foša 05.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbbbrrrrr 05.02.2016.

    propalitet od kluba, ljudi van balkana ne znaju ni da postoji taj klub...

Komentiraj...
Vidi sve komentare